Megan Fox i en baddräkt

Ung förförisk brunett, mor till två barn håller perfekt formuläret. Allt detta Hollywood skådespelerska Megan Fox demonstrerade i en annan fotografering av 2015 för det koreanska varumärket Belport. Skådespelerskan dykade framför publiken i en svart baddräkt. Men först lite distraherad från karriärföreställningarna i Hollywood skönhet, och berätta lite om skådespelers biografi.

Biografi Megan Fox

Skådespelerska föddes i den amerikanska staden Oak Ridge i Tennessee den 16 maj 1986 i familjen hemmafru och handledare för villkorligt dömda brottslingar. Megans föräldrar skilde sig när tjejen var tre år gammal. Megan var det yngsta barnet i familjen, hon har en äldre syster. Megans mor gifte sig om en man som var mycket äldre än henne, som tog sin nya familj till Port St. Louis, Florida. Stephens styvfar var av ett brant humör, vilket starkt påverkat flickans framtida liv. Passion för dans, och som ett resultat av att få flera utmärkelser för prestationen, gav förtroendet till en ung dansare. Lusten att bli en berömd skådespelerska gör Megan flytta till Los Angeles. För att bli märkt, är hon borttagen i herrblad. Den efterlängtade rollen i "Transformers" 2007 gör henne känd.

Photoshoots Megan Fox

Efter att tjejen blev en kändis, chattar reklamkontrakt bokstavligen henne. Marknadsförare använder den vackra och sexiga brunetten: Emporio Armani , Metrocity, Avon och många andra företag, inklusive reklam för Starbar chokladstänger, turkiska Doritos Fritos Shots och Brahma öl.

Den sista fotosessionen av Megan Fox, som vi nämnde ovan, hölls för ett kosmetiskt företag som ägnar sig åt produktion av uhodovye-remedier för ansikts- och kroppsskinn. Som stjärna noterar måste hon ta itu med hennes hud och fukta det bra, för att hon i naturen har en torr hud. I den tid som HD-kameror, som "ser" alla brister, måste du noggrant ta hand om dig själv.

Läs också

Lazing på Hawaii i januari 2015 med hennes man skådespelare Brian Austin Greene, Megan Fox visade en magnifik figur i en brun baddräkt. Med tanke på att den yngsta sonen av skådespelerskan är ett år gammal kunde den unga mamman snabbt sätta sig i ordning och visa sig på allestädes närvarande paparazzi. Låt skådespelarkarriären utvecklas inte som du vill, utan deltagande i reklamprojekt som det tillhandahålls.