Var ska man hålla bröllopet?

Sedan åldern för alla framtida brudar är alla pojkarna bara "fu", drömmer de fortfarande om bröllop, magnifika klänningar, semesterbilder, en bröllopsresa. Och pojkar är så, en fel i firandet.

Så snart du redan har tänkt över allt från början till slut. Och nu erbjuder vi dig igen (redan mer produktiv), att gå runt ämnet, var att hålla bröllopet, helst med hänsyn till inte den största budgeten.

Var att spendera ett bröllop billigt?

Låt oss börja med en lista över ekonomiska alternativ. Så, var att tillbringa ett bröllop billigt, men uppriktigt:

  1. Bröllop tillsammans är det mest romantiska alternativet, som passar bara självförsörjande människor. Enig, du behöver inte spendera pengar på en bankett för gäster, en fotograf, i vilo, du kan bara bjuda in till registret och istället för alla våldsamma sånger och danser, en romantisk middag för två.
  2. Det andra alternativet, där det bästa sättet att bedriva ett ekonomiskt bröllop med ett visst antal gäster är en lägenhet eller ett hus (din eller dina älskade). Det här är naturligtvis en föråldrad version, som alla redan har glömt. Men på webbplatsen sparar du och alla ansvar för organisationen fördelas mellan din ct och dina släktingar - ingen kommer att vägra att hjälpa dig i ett ögonblick. Dessutom är det garanterat - bröllopet blir riktigt uppriktigt och förenat.
  3. Alternativ, där du kan hålla ett bröllop, om du är ett par chockerande människor, och dina vänner, som du inte ger upp möjligheten att gå på en camping resa. Gå med dina vänner som likasinnade på registret i jeans och sneakers, och sedan tillsammans på en vanlig stadsbuss, gå på picknick - toastmaster kommer vara någon från dina själsfrände, en fotograf i alla företag. Som ett resultat kommer du att göra ett original och riktigt billigt bröllop.
  4. Och ett annat alternativ, var att hålla ett litet bröllop, bestående av endast två personer - bruden och brudgummen. Detta är ett alternativ för bröllopsresor i ordets mest förnuftiga bemärkelse. Det finns en omfattande lista över länder där du kan registrera ditt äktenskap, och ett bröllop på avlägsna öar kommer att rädda dig från att du måste förklara varför du inte bjuda in gäster. När allt kommer omkring, om du spenderar pengar på semester, är det bättre för dig själv, så mycket att minnena var riktigt unika.
  5. Det enklaste alternativet är ett bröllop under en varm årstid. Det finns många alternativ där man håller ett bröllop på sommaren och alla av dem, på ett eller annat sätt, hänvisar till naturens triumf. Du kan beställa ett sådant bröllop från byrån, eller du kan organisera allt själv. Men du måste ta hänsyn till några nyanser. Du kan beställa en toastmaster, men du kan igen förhandla med vänner. Du kan beställa musikalisk utrustning med ett "ljud", det vill säga en typ av DJ, och du kan göra med sång av fåglar. Det kan vara ett högtidligt bröllop med avgång, hästar och lackeys, eller kanske en bröllopspicknick, där även dina uppslagstoppar kommer att vara oskäliga. Men kom ihåg: Området bör på något sätt vara inhägnad och skyddat från utbrott av främlingar.