Te diet

Tedieten är väldigt enkel och effektiv, och många dietister finner många fördelar i den. Men innan du använder det är det värt att rådgöra med din läkare om du har kroniska eller akuta sjukdomar i mag-tarmkanalen. Te är en unik produkt som mättas utan kalorier. Det är därför frågan om te kan ätas med en diet, ett entydigt svar - ja, om teet är inte starkt och utan socker (förstås, om det inte är en rå kost).

Te diet: vad te kommer att passa?

Det finns många typer av te, bland vilka du måste kunna välja rätt alternativ. Först och främst är de följande:

Eventuellt förpackat te, svart te och alltför starkt te av något slag för en diet är definitivt inte lämplig.

Te diet för viktminskning: alternativ

Idag är kosten på te väldigt varierad, och alla kan själv välja den typen som är mer tillmötesgående:

  1. Te istället för middag . Denna typ av kost används av många modeller, inklusive Natalia Vodianova. Frukosten ska vara tät men rätt (gröt eller äggröra), måttlig lunch (till exempel soppa och sallad), ett mellanmål - mager (yoghurt + äpple) och till middag - te utan socker. Så du kan äta så länge du vill, tills du når önskad vikt.
  2. Te är som en diet . I detta fall kan kosten observeras i 2-3 dagar, där du bara kan dricka te. Detta är en utmärkt lossning före semestern, vilket tillåter något rätta figuren. Om det här är mycket svårt, lägg ibland till te 1,5% mjölk.
  3. Avlastning av dagar på te . Denna diet rekommenderar endast grönt te och strängt utan socker och kosttillskott. Avlastning kan göras en gång i veckan, till exempel på onsdagar (dvs. på samma dag i veckan) och dricker 5-6 koppar mjukt te. Denna metod kommer att stödja vikt.

Många människor letar efter ett sådant mirakel som en diet på sött te, men det här är en mycket skadlig kombination, och det rekommenderas inte att gå ner i vikt på det. Att följa tedieten, försök att hålla reda på ditt välbefinnande, eftersom "hungriga" alternativ för en sådan diet kan leda till svaghet. I det här fallet bör du överge denna diet.