Photoshoot med vattenmelon

Är du trött på bilder som är bekanta för alla mot bakgrunden av stadens sevärdheter, parker och bänkar? Törst efter något ovanligt och originellt? Då är en fotosession med en vattenmelon det du letar efter. Tro mig, du kommer knappast att hitta några mer intressanta, löjliga och levande bilder från någon.

Idéer för en fotografering med abruz

Om du bestämmer dig för att ta en bild själv, visa dina känslor framför kameran. En tjej med en vattenmelon kan se roligt, roligt, ljust och till och med väldigt sexigt. Det beror helt på den valda bilden och klädseln.

Med vattenmelon kan du göra flera porträttbilder. Låt den saftiga lobulen täcka underdelen av ansiktet - så att du kan fokusera på dina vackra ögon. Och genom att göra dina läppar och naglar ljusröda och skildrar glädje i ansiktet, kommer du att se ljus och original med en mogen vattenmelon i dina händer.

Vill du ha något erotiskt? - Titta på bilderna från Sienna Miller och Isabelle Goulart. Sienna lyckades charma med en blick, och vattenmelon i detta fall tjänar som en sorts jordgubbe med grädde på erotiska foton. Och Isabel gick ännu längre - i baddräkt på en båt, allt i vattenmelonsaft ser hon väldigt sexig ut.

Ta några bilder med en vattenmelon under ett bröllopsfoto. Om ditt bröllop är i augusti-september behöver du inte leta efter rekvisita för att skjuta länge. Mata varandra en mogen vattenmelon och det kommer att symbolisera ett gott liv tillsammans.

Och naturligtvis är vattenmelon en bra idé för en gravid fotografering. Du kan lägga en hel vattenmelon intill din mage, eller ta en bild med din man, som matar dig vattenmelon. En annan idé är att skära ett snyggt hjärta från en vattenmelonmassa och fäst den i magen. Fotografen i detta fall kan fånga bara din mage - det kommer att visa sig försiktigt och genialt.