Dagens bild: Olivia Mann på en promenad i Vancouver

Den 37-årige Olivia Mann visade på Vancouver-gatorna inte bara en känsla av stil, utan skrytte också en platt mage i ett lekfullt ensemble.

Boom på jobbet

Den amerikanska skådespelerskan Olivia Mann, som publiken kommer att kunna se i juni i spinningen av "Ocean's Eleven", filmen "Åtta Ocean Girlfriends", försvinner nu på uppsättningen av det fantastiska "Predator" -bandet, vilket också beror på sommaren. Efter den mest efterfrågade skådespelerskan kommer att gå på en uppsättning superhjältebild "X-Men: Dark Phoenix".

Laconic outfit

Samtidigt bosatte sig han i Vancouver, Kanada, medan han spelade rollen som forskaren Casey Bracket i Predator. Förra söndagen, som var skådespelerskans helg, sågs hon på gatorna i metropolen. Paparazzi fångade henne när hon pratade i telefon, stod nära en kinesisk restaurang.

Olivia Mann i Vancouver, Kanada

Det var helt enkelt omöjligt att inte uppmärksamma Olivia i publiken. För att gå, valde tjejen en ljus båge, som var i ansiktet, med betoning på alla dygder i hennes mejlade figur.

På skönheten var en senapsplushjacka, som hon kastade över en intressant beige korthårig tröja med snörning och breda ärmar, vilket avslöjade en perfekt platt mage och smaragdgröna byxor med hög midja med vita ränder och samma remsa i midjan. Öppna gyllene sandaler på hälen, en liten beige handväska och mörka glasögon kompletterade den eleganta bilden av Mann.

Läs också

Tror du att olivens båge är trendig och harmonisk?