Suede ankel stövlar på en kil

Botillons är ett verkligt val för hösten, som inte går ur mode. Den förkortade stängda stilen i dag kan kallas universell. När allt kommer omkring, föreslår de mest fashionabla demisäsongbilderna stylister att slutföra med det här alternativet. Detta fodral stiligt och original kompletterar affärer och eleganta lök, samt en garderob för varje dag . Men om du letar efter sofistikerade och eleganta skor, kommer inte alla modeller att vara lämpliga. Den mest snygga och bekväma lösningen i detta fall kommer att bli mocka stövlar på kilen.

Trendiga kvinnliga mocka ankel stövlar på en kil

Valet av mocka ankel stövlar på kilen är ganska olika. För det första skiljer sig modellerna i skos höjd. Den mest populära idag är skor på en mycket hög kil, i kombination med en tjock såg. Designarna erbjuder också originella varianter av dekoration, fästelement och inredning. Låt oss se vilka botiljoner som är mest fashionabla?

Svart mocka ankel stövlar på en kil . Den mest universella och praktiska är valet av modeller av klassiska mörka färger. Sådana fotkängor är representerade av alternativ för varje smak. Du kan välja både en diskret modell till fotleden och en hög stil nästan till kalven. Den fashionabla inredningen av mocka svarta stövlar anses vara tånens eller hälens finish med en metallstomme.

Suede ankel stövlar på en dold kil . Ett stilfullt val av de senaste säsongerna är hemligheten. Många kända märken presenterar en dold kil i sina samlingar, eftersom det inte har förlorat popularitet länge. Den mest fashionabla idag var fotkängor i kombination med en traktorsula samt modeller med en kombination av mocka och läder.

Suede ankel stövlar på en kil på snören . Den mest populära typen av fästelement är sidoklippet. Men den mer intressanta och ursprungliga kommer att vara valet av mocka stövlar på snörning. Designers erbjuder ett kortfattat alternativ, liksom snygga inredningsnitar, strass, torn och andra vackra finish.