Stövlar ovanför knäet

En av favoritmodellerna hos många kvinnor var och förblev stövlar ovanför knäet. De är uppmanade att ge värme och komfort till sin värdinna, samtidigt som man framhäver sin unika bild. Denna modell används oftare för vinterstrumpor, men det finns intressanta halvårsvisa kopior som passar både det våta höstvädret och de första dagarna på vintern.

Boots historia

Många är intresserade av vad som kallas stövlar ovanför knäet. I modehistorien visas de som "stövlar", men vissa fortsätter att kalla dem "höga stövlar". Ursprungligen skapades de för tjänstemän av kavalleri, och höga styva toppar gav dem möjlighet att stanna länge i sadeln. Senare blev representanter för överklassen, adeln och jämn Peter jag beroende av stövlarna. I dag fick kvinnors stövlar över knä en andra födelse och blev den moderna formen av damskor.

Varianter av jackbåtar

Vissa människor förvirrar stövlar med stövlar mot knä utan häl. Faktum är att enligt reglerna måste längden på stövlarna på sådana stövlar nödvändigtvis vara över knäet, annars är det inte stövlar längre. Beroende på stilen kan flera modeller av sådana stövlar särskiljas:

  1. Vinterstövlar är över knäet. Måste värmas med foder av päls eller ull. För vintern är det bättre att köpa stövlar ovanför knäet utan en häl eller på en plattform. En tunn hårnål kommer att vara instabil och kan ge obehag när du går genom snön.
  2. Stövlar med lapels. En intressant modell som kan omforma från höga stövlar till stövlar i mitten av knäet. Detta görs tack vare toppen av den elastiska, mjuka huden, som lätt blir till en lapel.
  3. Slitbanor är strumpor. Denna modell kommer till mitten av låret och är tillverkad i tunt läder eller mocka. Stövlarna ska bäras med en maximalt sluten och blygsam klädsel, annars kommer bilden att vara för vulgär.