Den fulaste hunden i världen

En älskande ägare kommer aldrig att ringa sin fyrfotiga hund förfärlig eller ful, även om de andra förbipasserande har ett ovanligt utseende av förvåning eller skratt. Men några av ägarna bestämde sig för att använda den fula typen av sina husdjur med vinst, stolt visa dem till allmänheten på podiet. I Kalifornien, för tjugofjärde året i rad, har ägare av sådana djur samlats för att bestämma vinnaren i denna ovanliga nominering. I en liten stad Petalum hålls en festival, och tävlingen hos de fulaste hundarna är en del av denna stora show för hunduppfödare.

På kritiken, som ständigt drivs av denna händelse på Internet och pressen, svarar sina arrangörer med sina argument. De tror att fula hundar är extremt intelligenta och lydiga, och ibland ännu mycket bättre i naturen än fullblodiga djur. Här kan de bli en riktig hundstjärna. Det bör noteras att för vissa deltagare i showen var det en vändpunkt i sitt hårda liv. Nu är bilder av dessa snygga män bländande på Internet, de är lätta att träffas i många tidningar, och några av våra hjältar kan ses nu även på storskärmen.

De roligaste deltagarna i tävling av fula hundar:

  1. Vinnaren av 2013 är hunden Wally. Ofta i Petaluma vann de grymaste företrädarna för sådana raser av hundar - chihuahua , den kinesiska kramen och deras blandningar. Men i år visade sig vinnaren vara en riktig mongrel. Dog Wally har i sitt blod en boksers gener, beagle och lite från en bassethund. Här är bara proportionerna av hans kroppsbyggnad lite konstig. Om djurhuvudet är stort och tungt, så föräldrar det med tassar för små, och de gör hundens promenad "anka". Vi måste erkänna att Wally inte ser grim eller läskigt alls, snarare är han en rolig och söt hund. Värdinnan är ganska glad att hon vann tävlingen. Hon blev rikare för så mycket som 1500 dollar och fick för sin husdjur en årlig tillförsel av foder.
  2. Men Wally är väldigt långt ifrån den berömda peruanska nakna hunden, nicknamnet Sam, mästaren 2003-2005. Han kallade även Guinness Book of Records "den mest hemska hunden hela tiden". Denna titel tog djuret så stor berömmelse att bilden av mästaren nu kan hittas även på många T-shirts. Den vita plåstret på huvudet var allt hans ullskydd. Dessutom var det stackars djuret blindt, täckt av sår och vårtor.
  3. En annan rolig mästare heter Elwood. En punk som punk har en cool Iroquois på huvudet och är helt skallig. Hans tunga hänger ständigt ut på vänster sida. Det är i den här formen att Elwood kan ses på de många bilder som fyllde Internet sedan 2007. Intressant lagrade värdinnan Karen valpen i barndomen när den första ägaren ville döda honom. Han trodde att på grund av djurets fuliga utseende inte kan vara en normal framtid.
  4. Yoda lyckades inte bara vinna en dag i tävlingen i Kalifornien, utan gjorde också en liten karriär i film, med regelbundna intervjuer i skräckfilmer. Incomparable skönhet så imponerade tittare och domare 2011 att hon kunde komma före sina konkurrenter.
  5. Pabst hade en av sina föräldrar en boxare , men han var inte en renrasad hund. Det var den här mästaren i 2009 som blev den första hunden för att vinna titeln utan att ha en ädel släktforskning. Böjd käke och ärr från en stor bränn "dekorerad" den här sökanden. Och naglarna, som växte i olika riktningar, avslutade bilden. De som såg honom nära, hävdade att hans ansikte ser ut som en inventerad drunkard.
  6. Under 2009 var huvudkonkurrensen om Pabst fröken Ellie, ursprungligen från Tennessee. Hon vann bland de fullblodiga hundarna, men barnets "charm" det året var inte tillräckligt för att vinna huvudpriset.
  7. Den vackra chihuahua med det fantastiska namnet Prinsessan Abby Francis hade skarpa ben och en rygg, ett nästan blind vänster öga och en felaktig bit. Men hon kunde förtrolla en domare, och omgjorde 2010 flera kända mästare från det förflutna.

Du ser att i tävling av de mest fuliga hundarna i världen är det ofta inte hemska hundar, i ordets direkta mening, men de djur som har för ovanligt utseende vinner. Ta med här, både fullblodiga husdjur och vanliga mongrels. Vid denna händelse är alla deltagare lika, och rollens ädla ursprung spelar inte alls.