Snygga skor - våren 2015

Under vårens sommarsamling av skor stod designersna inte på färger och inredning, så alla moderna skor på våren 2015-säsongen visade sig vara mycket ljusa och ovanliga.

Vårskor 2015

Wicker mönster på snörning har glömts under en tid av designers och modekvinnor. Men i år har deras tid kommit igen. Att bli en av de ledande trenderna, lockar detta skodon uppmärksamhet. Och det finns något att titta på - det är mättade färger, och många tier vävning, och en ovanlig konsistens.

Ett annat modernt inslag av inredningen under den kommande säsongen kommer att vara ett tunt band som lätt kan ta tag i benet och kan dekorera sulan.

Pekad nosochek får igen fart. Denna form av strumpor på båtar, som är en klassiker, smyckar blygsamt benen. Samtidigt är några dekorelement välkomna - kombination av tyger, bågar, rhinestones, kedjor, kontrasterande tår.

De glittrande kvinnornas skor från våren 2015-säsongen är en annan trendig trend under våren. I modebranschen har metalliserade element lång och väl vunnit framgång. Särskilt populär är guld och silver. Men för dem som vill sticka ut från mängden, kan du råda experimentera med azurblå eller burgundy mousserande nyanser.

Modiga skor med sy är en nyhet för kvällsbilderna från vårsäsongen 2015. Många modeller från designers har i basmaterialet riktigt dekorerade med sömnad. Ibland i rollen som inredning används tvilling, tygband och olika texturer. Dessa skor är lite som skor för flamenco och är populära hos modedesigners.

Snygga skor med och utan häl

Under den kommande säsongen kommer trenden att vara som skor på en hög tunn häl och alls utan det - med låg hastighet. Men på toppen av popularitet - en bred stabil häl, som ibland förvärvar mycket ovanliga former.