Snygg regnrockar - 42 bilder av snygga bilder för varje smak

Våren är redan runt hörnet, så just nu är det värt att ta hand om fashionabla ytterkläder som hjälper till att underlätta all din femininitet och förfining under denna blomstrande period, men samtidigt förbli praktiska och väderbeständiga. Hittills erbjuder designers många vackra lösningar. En av de mest populära blev fashionabla regnrockar.

Kvinnors regnrockar våren 2018

I de nya lågsäsongskollektionerna är elegant ytterkläder full av de mest originella och till och med otroliga designidéerna. Stylister erbjuder olika texturer och kombinationer i en produkt. Ett brett urval anges och en mångsidig färgpalett, där varje fashionista kan välja ett spektakulärt och attraktivt alternativ för en viss bild eller en universell sak för varje dag. Låt oss granska kappan av 2018 modetrender:

  1. Trendiga voluminösa kappor . Oversize påverkar linjen av lättviktiga demisäsongskläder. En bred skärning presenteras både i silhuetten som helhet och beslutet av en magnifik flerskiktad kjol med en tät topp.
  2. Asymmetri . Ojämna snittlinjer kommer alltid att locka uppmärksamhet. Speciellt relevanta asymmetriska modeller betraktas för fashionistas med en figur plus storlek , som ett sätt att distrahera från oönskade problemområden.
  3. Snygga regnrockar av sammet . Nyttet av säsongen var produkterna av lyxigt material med en dämpad glans. Velvet stilar är gjorda i längden av maxi och midi, vilket än en gång betonar elegans och femininitet i bilden.
  4. Snygga regnrockar är mackintosh . Fria trapezformiga siluettmodeller är också i trend i år också. Modig Macon-stil är universell för alla typer av figurer och är perfekt för aktiva strumpor för varje dag.
  5. Kappans stil . Om du letar efter ett alternativ som accentuerar din unika och originalitet stil, var uppmärksam på en fashionabel ärmlös stil eller design med en extra bred detalj på baksidan.
  6. Utan fästelement . Ett stilfullt val av stålmodeller för lukten. Sådana moderna kläder kan bäras knäppta eller fastspända med ett band, som markerar midjan. Alternativet utan fästelement är relevant vid en kortslutning.

Snygga regnrockar för kvinnor

Viktigt i utformningen av moderna kläder har sin färgning. I år är mode-win-win-lösningar av klassiska nyanser - svartvitt. Detta alternativ är universal för både ljusa och fasthållna bågar, lämpliga för en strikt och lös persikorbåge. Om du väljer en modell som kan hjälpa dig att sticka ut från de andra, är det dock värt att bo på ljusa färger och lägga till kontrasterande detaljer i bilden. Låt oss se vilka moderockar 2018 presenteras i de senaste samlingarna:

  1. Röda nyanser . I den nya säsongen i trenden är alla nyanser av den feminina paletten. Till beundrare av eleganta och strikta bågar är det bättre att stoppa på de sated not slående tonerna - marsala, vin. Friskhet och ljushet i bilden kommer att lägga till fina färger - lax, korall.
  2. Färgpalett . En alternativ lösning på tråkiga klassiska nyanser är färglösningar naken. I nya samlingar presenterade konstruktörer modeller av både mörk kaffekvalitet och en delikat elfenben .
  3. Olive och smaragd . Ett modernt val under den kommande vårsäsongen blir en grön palett. Mer ljus och elegant är ljus olivfärg och rik djup smaragd nyans.
  4. Utskrifter . För att betona direkt på ytterkläderna, välj dina fashionabla ritningar och abstraktioner. Särskilt populära är blommor, geometri, kamouflage, barns teman och bokstäver.

Kvinnors läderrockar

Läderprodukterna är fortfarande de mest praktiska och effektiva. Designers rekommenderar att man föredrar naturliga material. Men på den moderna marknaden finns det också moderna stilar från kvalitetssubstitut. Ett elegant val, som kommer att betona kvinnans femininitet och elegans, har blivit en kvinnlig lång läderklänning av en monterad silhuett. I trenden förblir den klassiska stilen av direktklipp på knappar eller blixtlås. I trenden, både matt och lackerad konsistens, präglade mönster under reptilens hud, quiltad söm.

Kvinnors regnrock med huva

Stilarna, kompletterad med ett tillbehör som skyddar huvudet, går inte ur mode för flera årstider i rad. Närvaron av huven ger fullständigt skydd mot vinden och beroende på regnmaterialet. I nya samlingar presenterade designers kläder kompletterade med en detalj för ett huvud av bred och djup form. Med den här funktionen kan du till och med ha en frisyr och vid behov ha på sig en hatt. Ett praktiskt val för varje dag är en beige eller svart kvinnlig kappa. Modeller med huva presenteras i både ljusa monokrom och sprints, och i en genomskinlig design.

Kvinnors regnrock regnjacka

Om du letar efter kläder vars ursprungliga syfte är att skydda dem från regn, var uppmärksam på modellerna av tät polyeten. Oroa dig inte för att sådant billigt material förstör din modebild. Idag erbjuder designers intressanta och originella lösningar, både i en transparent design och i färg. Demi-säsong kvinnors kappa är populär i fritt och A-format skär, och även komplett med en bälte. Ett alternativ för polyeten är plashevka. Flytande produkter ser spektakulärt ut i metallfärger för guld, silver, brons, godis.

Kvinnors Denim Klänning

Trendiga kläder av denim anses vara mer utöver bilden. Detta alternativ är inte praktiskt i regnigt och smutsigt väder. Strama jeans skyddar säkert mot vinden. Kvinnors regnrockar presenteras både i traditionell blå färg och ljusblå nyanser, med effekt av "varenki", gradientövergång. Modiga stilar är måttlig knä längd och silhuett-trapezoid. En snygg ny produkt av säsongen var maxi-modellen i herrarnas stil. Det här elementet i garderoben skiljer sig från direkta snitt, skarpa axlar, grova tillbehör.

Kvinnors regnrocksläva

En trend i engelsk stil är fortfarande en framväxande trend. Trendigt kvinnors regncoat-trench har en universell midi-längd. Överdelen av denna produkt är alltid passande och kompletterad med en turndown krage. Kläderna är vanligtvis raka och midjan är markerad med ett snyggt textilbälte. Skytten är gjord av regnrock. Den naturliga och svarta färgen anses vara traditionell. Men nyligen har ljusa monokroma färglösningar blivit viktigare. Ett särdrag hos sådana produkter är den dubbla bröstknappens stängning.

Kvinnors päls

Denna stil av fashionabla ytterkläder är ofta förvirrad med en engelsk gräv. Det är dock viktigt att veta de viktigaste skillnaderna som påverkar din smak. Kvinnlig klassisk kappa kan ha en lås på en eller två sidor eller inte alls för att fästas med hjälp av beslag, men bara bälte med rem. Trendiga kläder presenteras både i rak och A-formad silhuett, men det finns ingen passande passform. Till skillnad från trench coat i jackets design kan det finnas en turndown krage, en snygg söm eller en original halsringning.

Uppvärmd damklocka

Varma modeller kommer att spara dig från förkylningen tidigt på våren. Aktuella material för att sy sådana kläder är plashevka, bologna och stickade kläder. Nästan alla läderprodukter kompletteras med en värmare. Stödet i detta fall är fleece, mjuk cykel eller ett tunt lager av sintepon, sytt under nylonfodret. En fashionabel stil för ett aktivt vardagligt slitage var en kvinnors coat-raincoat. Sådana modeller presenteras i utformningen av en funktionell park eller en långsträckt rak snitt med dolda fickor. Isolerade kläder av klassisk snitt är universellt för alla åldrar.

Vad ska man ha på kvinnans kappa?

Denna typ av fashionabla ytterkläder under de senaste årstiderna blir allt mångsidigare när det gäller att välja de återstående detaljerna i bilden. För strikta och affärsbogar är det stilfulla valet klassiska skor med en häl, en pennkorg eller byxor med pilar, en läderväska med klar form och en elegant hatt. Snygga kvinnors regnrockar av denim, läder, plaschevki kombineras perfekt med sneakers, jeans och en ryggsäck. Den feminina bilden kompletterar perfekt den utsmyckade stilen på den anpassade siluetten i ensemblet med snygga skor på kil eller häl och en näsduk på nacken.

Kort kvinna regnrock

Modellerna anses vara förkortade till mitten av låret. Sådana kläder presenteras ofta i en rak silhuett, så den kan bäras både lös och i ensemble med en bälte. En snygg lösning på korta modeller kommer att vara valet av högklackade skor - stövlar, stövlar-strumpor. Vid varmt väder kan du bära snygga stövlar eller skor. Kvinnlig snygg regnrock ser bra ut med snäva älg eller smala jeans. Femininkombinationer kan kompletteras med en kontrastfodral i golvet eller med en avslappnad klänning som inte understiger fem centimeter under ytterkläderna.

Kvinnors långa kappa

Förlängda stilar passar flickor av hög hållfasthet. Om du har en mager figur, välj kläder av ljusa färger - en kvinnlig beige regnrock, pastelllösningar och vit färg. Fulla tjejer borde ha mörka färger. Kvinnlig klassisk lång kappa kommer alltid att vara huvuddetalj i bilden. Därför måste det kompletteras med detaljer. Direkta och fria modeller ser bra ut med Kazehal väskor och sportskor. De monterade och A-formade modellerna kompletteras bättre med klassiska skor med häl eller kil, en romantisk hatt, en mini-väska eller en fashionabel koppling.