Företagskläder

Företagskläder i kvinnoklädnaden verkade mycket senare än i mäns garderob. Men ändå är canons av affärsstil tvungna att observera många moderna kvinnor.

Kvinnors Business Wear

Grunderna för kvinnokläder för kontoret är en traditionell kjolfärg av dämpade, mjuka färger: klassisk svart, grå, blå för den kalla årstiden och pastellfärger för varmt väder. Det är tillåtet att skriva ut i form av en diskret remsa eller att hylla modetrender, en mjukcell. Affärsstilkläder för kvinnor ger en klassisk längd på kjolen - till mitten av knäet eller högre-lägre till palms bredd. Dräkten kompletteras med blusar av diskreta färger - alltid vit, beige, oliv, brun. Men en sådan strikt klassisk garderob verkar tråkigt och ser ut som en uniform. Den moderna klädkoden för kvinnokläder är mer demokratisk.

Snygga kvinnors affärskläder

Snygga kläder kan kompletteras med byxor. En universell variant anses redan vara ett klädväska med kort ärm, i parning med en långsträckt jacka. Dessutom tillåter moderna kontorsmode att du inte bär en blus under din jacka alls om halsen på jackan inte är djup. Blivit populär bland företagskvinnors T-shirts, toppar, fint tröja - de kan också bäras under en jacka. Snygga affärskläder för kvinnor innebär att bruket i alla kostym inte överstiger tre färger. Men här kan man avvika något från de kanoniska reglerna - att använda de så kallade "dubbla" färgerna: gråblå, pärlgrå, beige-rosa och andra. Snygga kläder för kvinnor kan kompletteras med olika tillbehör. Men det är värt att komma ihåg, om du väljer en väska, då borde det bara vara en läder- eller lackväska, kombinerad i färg med skor. Ingen billig läder och många briljanta smycken!

Nästan alla kvinnor är inte likgiltiga för smycken. Affärsklänken tillåter användning av smycken, men de måste nödvändigtvis vara korrekta. Låt det bara vara en dekoration, men av hög kvalitet. Acceptabelt är dyrt, diskret kostym smycken eller en halsduk av silke. Snygga kläder kommer inte att kunna skapa bilden av en framgångsrik affärskvinna, om inte hela utseendet kompletteras med sådana sminkar som snygg frisyr, naturlig smink , bra manikyr.

Företagskläder för tjejer

Alla börjar sin affärsresa någon gång. Och i början av denna väg vill jag göra så få misstag som möjligt. Regeln "möt av kläderna" hjälper dig att orientera dig i finesserna av klädseln för klänningen.

För att uppfattas som en seriös affärsman måste du köpa kläder, skor, olika kosttillskott av endast hög kvalitet. Detta kommer att ge inre förtroende. Kategoriskt är det nödvändigt att utesluta från garderobshorts, kjolbyxor, blusar av transparenta tyger och med för djupt snitt. Du kommer aldrig att misstas om du väljer en affärs klänning, följer du de klassiska kraven. Bli inte självklart en mansfodral. Därför kan man med eleganta kläder för tjejer lägga till, till exempel en elegant silkedräkt med en diskret ritning. På kontoret är en sådan klänning lämplig när den är ihop med en jacka. Och med att dekorera den med en original brosch eller stift, är det lätt att skapa en "kväll" bild för en informell företagare. Om flickan är klädd med smak kommer hon att få ett bra intryck, både från den potentiella arbetsgivaren och från chefen.