Smink med röd läppstift för brunetter

Mörkt glänsande hår och ljusa skarpa läppar är en idealisk, till och med en klassisk kombination som betonar självförtroende och sexualitet. Smink med röd läppstift för brunetter kan utföras i olika variationer beroende på dess syfte (dag eller kväll) och kvinnornas personliga egenskaper. Att göra det är lätt, dessutom smink tar lite tid, om du väljer rätt nyanser och accenter.

Dagtid vacker smink med röd läppstift för brunetter

I det här fallet är den enda ljuspunkten i smink läppar. Resten av ansiktet ska målas neutralt, helst i pastellband.

Varje dag smink med röd läppstift för brunhårig och brunett föreslår att man använder det minsta antalet skuggor, eyeliner och rouge, som regel rekommenderar stylister att man begränsar sig till svart eller grafitmascara . Om du fortfarande vill betona ögonen lite, är det bättre att försiktigt dekorera ögonlocken med en svart eller mörkbrun penna, lite skuggad och beige eller ljusbruna skuggor. Ögonbryn ska se naturligt ut, utan strikta linjer och alltför mättade färger.

Det är viktigt att komma ihåg att den röda läppstiftet omedelbart uppmärksammar ansiktet. Därför är det nödvändigt att försiktigt dölja alla befintliga hudfelektioner och maximera tonen.

Kväll och semester smink med röd läppstift för brunetter

För en smart klänning, har du råd med en smink ljusare, men i den här situationen borde du vara blygsam och försiktig så att du inte förskjuter accenterna och ser vulgära ut.

Den perfekta versionen av ögonkonfigurationen för röda läppstift för brunetter är svarta pilar, som i Dita von Teese eller Kim Kardashian. Om du lägger till dem en kurvig och lång ögonfransar, får du en perfekt och klar klassisk bild av "kvinnlig vamp".

Ett annat sätt att betona de ljusa läpparna - tillämpningen av skuggor i tekniken "Smokey Ice", bara inte i standard svart och grå skala, men i en mer begränsad palett. Vacker smink ser ut som att använda dessa nyanser:

Ögonbryn kan göras tydligare med hjälp av en penna eller skugga.

Som med dagtidsmake-ring är det viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt hudens tillstånd på kvällen. Det ska se perfekt ut, ha en jämn och naturlig ton. Det är tillåtet att applicera en liten mängd rodnad på kindbenen.