Sex Bomb: Kim Kardashian kom till Metala Gala 2018 utan Kanye West

I år visade Kim Kardashian sig på Met Gala ensam, som år 2017 ignorerade hennes man Kanye West en viktig modehändelse som gav gossips en ursäkt för att prata om rapparens mentala problem.

Godis i ett guldförpackning

Förgäves Kim Kardashian, som inte matar bröd, låt mig delta i en social händelse, bara missa inte Met Gala 2018.

Kim Kardashian på Metala Gala 2018

I samband med telekaden klädde hon sig i en gyllene, tätt passande figur som en andra hud, en klänning på tunna remmar från Versace, som enligt temat "gudomliga kroppar: mode och katolsk fantasi" var dekorerad med korsar av stenar och pärlor. En av dem ligger på revbenen i en vacker kvinna och den andra på höften.

På halsen av Kardashian hängde en kedja med en krucifix från Lorraine Schwartz. Lås av sultiga brunett stylister samlade i en hög svans.

Mordiska former

Kims kostym uppfyllde inte riktigt de krävande kritikerna som förväntade sig att hon skulle vara mer kreativ när man valde en klänning. Men tittar på den fantastiska figuren av Kardashian med en enastående byte i ljuset av strålkastarna i fotogalleriet slog publiken i extas.

Briljant tyg betonade alla en sekulär lejoninna, som arbetade flera månader på figuren för att vara fullt beväpnad.

Läs också

Till att börja med gjorde Kanye Wests fru fettsugning och satt sedan på en hård diet, som registrerade sig i gymmet. Allt var inte förgäves, för att hon såg fantastiskt ut?