Antonio Banderas förlorade ögonbrynen

Den 57-årige Antonio Banderas fortsätter att chocka fans med sitt utseende. Den skalliga skådespelaren rakade hans ögonbryn och blev oigenkännlig.

Radikala förändringar

Den andra dagen i Malaga, Spanien, öppnandet av en ny butik Porcelanosa, som hedersgäst var Antonio Banderas. Hollywood-skådespelaren kom till evenemanget tillsammans med sin charmiga brud i en svart cocktailklänning utsmyckad med guldbroderi, 37-årige Nicole Kempel.

Antonio Banderas och Nicole Kempel vid ett evenemang i Malaga

Antonio klädd för att bli en ung älskling i en klassisk svart kostym, snövit skjorta, inte glömma slipsen. Det allmänna intrycket av skådespelarens stilfulla bild var bortskämd av en baseballlock, med vilken han dolde bristen på hår. Men det här slog inte ögonen på de närvarande, Banderas hade inte längre sina tjocka pannor.

Allt för konstens skull

Tidigare slog bilder av skallig Antonio redan på nätet. Kardinal förändring av frisör är kopplad till den ambitiösa skådespelers nya frestande roll, som nu försvinner på TV-serien Genius om sin berömda landskonstnär Pablo Picasso. För att spela grundaren av kubismen tvekade Banderas inte, rakade huvudet och nu hans ögonbryn. Antonio sade också att han började skriva exemplar av målarens berömda målningar och uppnått god framgång.

Antonio Banderas i januari
Antonio Banderas nu
Läs också

Förresten, Banderas och Kempels roman varar mer än fyra år. I sommar gav skådespelaren, efter godkännandet av sin ex-fru Melanie Griffith, sin vän en ring med ett förslag av hand och hjärta.

Melanie Griffith och Antonio Banderas