Seth McFarlane talade om hur Charlize Theron dök upp i sin tv-serie "Orville"

För en månad sedan lanserade Fox en ny sci-fi-tv-serie med namnet "Orville", där huvudrollen spelades av den amerikanska skådespelaren Seth McFarlane. Dessutom är 43-årige Seth i denna film som producent och manusförfattare. För att "Orville" lockade så många som möjligt på skärmarna, bjöd McFarlane in på en världskalastjärna - skådespelerska Charlize Theron. Om hur han lyckades få samtycke från Charlize, eftersom alla vet att hon inte är en supporter av filmning i serien, berättade Seth i ett av hans intervjuer.

Charlize Theron

Theron förväntade sig inte att få ett erbjudande att skjuta i serien

Fans som följer arbetet med 42-årige Charlize vet att filmstjärnan nu är i hög efterfrågan. Hennes schema är målade i flera månader framåt, och förslag från regissörerna hälls av floden. Trots detta bestämde Seth McFarlane fortfarande att försöka prata med Theron om filmning i sin nya tv-film. Som skådespelaren själv medgav, blev han troligtvis rädd av det faktum att han och Sharliz varit länge vänner. Det här säger McFarlane i sin intervju:

"Vi vet, när vi lanserade projektet, diskuterade vi omedelbart närvaron i den av en världsklass stjärna som skulle komma. Detta drag används av många filmskapare och producenter för att locka så många som möjligt till serien. På grund av det faktum att jag och Charlize har känt varandra länge, och vi upprätthåller vänliga relationer, tänkte jag omedelbart om det. För henne har vi förberett en liten roll - kaptenen till en av stjärnskikten. Och nu är det dags att ringa Theron. Jag tvekade länge, men då ringde jag ju. Hon lyssnade på min begäran och blev mycket förvånad, och då sa hon: "Det är konstigt att få ett sådant erbjudande, men det är bra. Jag kommer till skytte och jag kommer att spela den här rollen. "
Bilder från serien "Orville"
Charlize Theron och Seth McFarlane
Läs också

Fans kritiserade siffran i Theron

Efter uppspelning och video av Charlize arbete på tv-serien "Orville" dök upp på Internet, attackerade fansen skådespelerskan med kritik om hennes släkting. Många tyckte att Theron inte kom ifrån efter att ha arbetat i filmen "Tally", på grund av den roll som hon fick 15 kg. Här är några kommentarer som uppstod på Internet: "Charlize kom tyvärr aldrig i formuläret, men det har redan varit länge. Det är synd ... "," Theron besviken på hennes figur. Tidigare var det smal "," Charlize skulle inte skada för att kasta ett par mer pund. Nu ser det väldigt stort ut, "etc.

I en ny intervju om hennes vikt sade Theron dessa ord:

"Under 2004, när jag fick större vikt vid filmen i bandet" Monster ", var det mycket lättare att slänga det än nu. Nu gör jag allt som är möjligt och omöjligt att bli av med det, men till slutet för att komma i form fungerade jag inte. På grundval av detta utvecklade jag depression. När jag än en gång kom på vågorna och såg en siffra som inte minskar såg det mig att jag dog. Jag ringde läkaren snabbt och han sa till mig: "Var inte panik, det är bara att du redan är över 40". Jag tror att det i min filmografi nu inte kommer att visas filmer som jag måste experimentera med vikten. "