Kate Middleton och hertiginnan av Wessex i Sophia ordnade en fashionabel mottagning i Buckingham Palace

Nu är modeveckan på plats i huvudstaden i Storbritannien. I detta sammanhang samlade i London ett stort antal modeller, designers och människor som på något sätt är kopplade till denna vackra värld. Och medan några fans av moderna nyanser tittar på utställningen av Burberry och Victoria Beckham-samlingar, blev andra hedrade för att få en inbjudan från Kate Middleton och grevinnan av Wessex att besöka Buckingham Palace under Commonwealth Fashion Exchange kvällen.

Kate Middleton och grevinnan av Wessex, Sophie

Kate och Sophie pratade med designers och gäster av evenemanget

Det är ingen hemlighet att konungen till prins William Kate och prins Edward Sophies hustru anses vara den mest utbildade i modevärlden i kungafamiljen. Detta är emellertid inte förvånande, för både kvinnor har länge fixat statusen för "ikoner av stil". Det var Kate och Sophie som beslutade i år att organisera en mottagning där designers från Commonwealth-länderna, liksom många andra kända personer i modevärlden, var inbjudna. Som formatet av händelsen var tänkt att, kommunicerade monarkerna först med de gäster som kom till receptionen, och därefter började alla att bekanta sig med de samlade samlingarna. Att döma av vilka kläder som presenterades vid Commonwealth Fashion Exchange kvällen var många av dem inriktade på några högtidliga händelser och röd matta. Det var intressant att se hur Kate och Sophie, närmar sig varje sida, behandlades i detalj och diskuterades.

Förresten, för att se arbetet hos olika designers som kom från 52 länder var det inte mindre intressanta gäster. Bland dem var redaktören för den amerikanska tidningen Vogue, Anna Wintour, som bestämde sig för att delta i evenemanget i en satin svart och grå klänning med en flared kjol med midi längd. Under denna klädsel bestämde hon sig för att ha på sig bruna höghäftiga stövlar, samma färgpärlor, och i hennes händer ta en ljusbeig färgkoppling. Förutom henne i receptionen kunde man se modedesignern Stella McCartney, som är mycket vänlig med Wintour. På kvällen uppträdde kvinnan i en svart satinklänning, som väldigt mycket liknade den som hon inte var mindre känd flickvän. Liksom Anna kompletterade Stella hennes bild med svarta höghäftiga stövlar och en koppling av samma färg.

Kate Middleton, Stella McCartney och Anna Wintour
Kate Middleton och chef för British Vogue Edward Enninful
Läs också

Kate och Sophie var klädda i designerkläder

Som förväntat vid en sådan händelse var alla gäster klädda i kläder från välkända varumärken. Grevinnan av Wessex visade en strikt outfit från Burberry-märket. Produkten var gjord av svart material, vilket, när det slogs med ljus, gjordes i rött. Klänningen var ganska enkel klippning: trimmad i form, längden på midi med en röd kant i mitten. När det gäller tillbehör var det praktiskt taget inga smycken på Sofia. Men skorna uppmärksammade många. Grevinnan kom till möte med designers i vackra rödbruna båtar. Föll inte bakom representanten för den kungliga familjen och Kate Middleton. Hertiginnan demonstrerade en elegant stil, klädd i en klänning av märket Erdem, som var gjord av svartvitt material med ett blommönster. Förutom det hade Kate svarta höghåriga skor med en delikat inredning.