Sandy Island


Att resa runt ön Grenada är en bra kombination av avslappning och aktiv rekreation . Som en del av utflykterna kan du besöka inte bara nationalparkerna och sevärdheterna i Grenada , utan också gå till de närliggande öarna, den vackraste som är ön Sandy.

Egenskaper av Sandy Island

Sandy Island är en liten ö i Grenada , vars område är drygt 8 hektar (20 hektar). Tack vare det klara vattnet och de vita stränderna tyckte han om många dykare, seglare och solbadare. Utmärkt synlighet under vattnet gör att du noggrant kan överväga djupet av havet och deras invånare. Nära ön Sandy är ett korallrev, nära vilket det finns enastående vacker exotisk fisk.

Sandy Island i Grenada trivs med frodig vegetation, pittoreska kullar och exotiska träd. Direkt från stranden kan du njuta av panoramautsikt över kokosnöt och fruktträd som växer på stranden. I djupet av östra delen av ön är en övergiven villa, byggd i kolonialstil. Den här femrumsläta rymliga haciendaen, som är av natursten, har varit obebodd i flera år.

Om du inte är fan av dykning eller snorkling, så på ön Sandy, liksom på Grenada själv kan du:

När är det bättre att komma till Sandy Island?

På ön Sandy är året runt varmt väder. Skarpa hopp i temperaturen är inte karakteristiska för detta paradis. Den genomsnittliga årstemperaturen är 25-28 grader. Den bästa tiden att besöka ön Sandy är från januari till maj. Förutom Sandy Island kan du besöka andra öar Grenada, inklusive:

Ett besök på ön Sandy i Grenada spädar perfekt smekmånaden eller reser med vänner. Här har man skapat lämpliga förutsättningar för aktiv rekreation med otroliga känslor och adrenalinbelastning samt för lugn och familjeavkoppling till ljuden av Atlanten och Karibiska havet.

Hur kommer man dit?

Sandy Island ligger bara 3,2 km från Grenada, så att du enkelt kan nå den med båt eller yacht . De kan hyras på Grenadas kust eller beställa direkt från hotellet. Du kan också använda tjänster av företag som specialiserat sig på sjötransport (Spice-Island, Moorings Horizon Yacht Charter). Mellan sådana stora öar som Carriacou, Saint Vincent och Petit Martinique finns en färjetrafik. Trots öns avskildhet, från den till den närmaste internationella flygplatsen, är det bara 10 minuters flygning med helikopter.