Sanatorier i Montenegro

Inte bara för att skönas sol och vandring i bergen går människor till Montenegro. Här, omgiven av pittoresk natur är kända för hela Europa, sanatoriet i Montenegro . De kommer hit för behandling och rehabilitering och parallellt njuta av alla bekvämligheter i orterna .

Allmän information

Sanatorier i Montenegro, där människor går till behandling, ligger på stranden, och i utseende skiljer sig de inte från alla lägenheter. Efter att ha gått igenom de föreskrivna procedurerna kan patienterna simma eller sola, om det inte är förbjudet av läkaren. Tänk inte att ett sanatorium är ett sjukhus. Här är allt utrustad med den senaste tekniken, och rum för boende kan inte särskiljas från ett dyrt hotellrum.

Igalo - det mest populära sanatoriet i Montenegro

De flesta besökare brukar komma in i en av de två sanatorierna, som har en annan profil och tillvägagångssätt för behandling. Båda ligger nära Tivat i den pittoreska Boka Bay of Kotor.

Så, kurorten Igalo i Montenegro är den mest kända inte bara här, utan även utanför landet. Här är de engagerade både i direkt behandling och rehabilitering efter de överförda sjukdomarna. Institutionens fulla namn är institutet för fysisk medicin, reumatologi och rehabilitering av Dr. Simo Milosevic. Människor av alla åldrar kan behandlas här - från barn till äldre. Här är de engagerade i rehabilitering efter:

Barnens rehabilitering innefattar att bekämpa:

I Igalo sanatoriet utförs procedurer för att övervinna problemen med övervikt (olika typer av fetma), diabetes och är engagerade i förebyggande av osteoporos och depressiva tillstånd. Detta sanatorium är den mest populära giktbehandlingen i Montenegro.

Här kan du ordna boende som helpension, halvpension och övernattning / frukost. Barn upp till 2 år kan leva gratis och från 2 till 12 år - betalar 50% av kostnaden för en vuxen kupong.

Medicinsk-turist kurort Vrmac

Montenegros sanatorier med havsbehandling har alltid varit populära. Trots allt gick den kungliga familjen för att bli behandlad "på vattnet." Inte mindre känd kurort Vrmac, som ligger i staden Prcanj, bara 7 km från Kotor , i den vackraste delen av den berömda viken. Han tillhör Rehabiliteringsinstitutet i Belgrad. Denna mångsidiga institution är både medicinsk och turist. En grupp professionella läkare behandlar problem med andning, muskuloskeletala system, hjärt-kärlsjukdomar. Kostnaden för behandling och boende här börjar från 25 euro per person.

Sanatoriet har sin egen strand ca 1 km lång. Klimatförhållandena bidrar perfekt till återhämtning av patienter i alla åldersgrupper. Institutionen tillämpar melodier som infraröd och ultraviolett strålning, laser och magnetoterapi, termisk och hydroterapi, algerapi.

Innehavare av hotell-sanatorium för 210 platser erbjuds: