Psykologi av manböcker

Böcker om mänsklig psykologi hjälper alla som vill hitta svar på frågor som plågar själen, kommer att kunna driva dig för att analysera motiven, både deras personliga handlingar och de som är omkring dem. Dessutom kommer de att lära dig att tydligt se orsakerna till ursprunget för eventuella konfliktsituationer och därmed förbättra kvaliteten på ditt liv.

Böcker om psykologi av mänskligt beteende

  1. "Psykologisk vampirism. Utbildningsmanual om konflikt ", M. Litvak . Vill du lära dig hur man bygger harmoniska interpersonella relationer både i familjecirkeln och på jobbet? Denna bok kommer att lära ut hur man inte buktar för de hårda fraserna av brottslingarna och kommer ut ur konflikter av någon komplexitet med ett minimum av moraliska förluster. Dessutom kommer du att lära känna sanna vänskap, hemlig kärlek, produktivt arbete.
  2. "Bryta inte på hunden! En bok om utbildning av människor, djur och mig ", K. Payor . Detta är en av de bästa böckerna om mänsklig psykologi. Författaren har utvecklat en ny unik teknik som hjälper dig att lära andra att göra som du vill. Nej, du borde inte tro att det handlar om NLP, hypnos etc. Positiv förstärkning - det här är hemligheten som delas med läsare av en amerikansk författare, och dessutom en biolog, Pior.
  3. "Läs en man som en bok på 90 minuter", B. Barron - Tiger, P. Tiger . Boken kommer att vara användbar, främst för dem vars aktiviteter är relaterade till att arbeta med människor. Det kommer att bidra till att förstå förståelsen för handlingar av personer med olika typer av karaktär. Det bör noteras att den presenterade informationen är baserad på författarnas teoretiska material om uppdelningen av mänsklig psykologi till personliga typer.
  4. "Psykologi av känslor. Jag vet hur du känner, "P. Ekman . Vem sa att du inte kan känna igen en person innan du pratar med honom? Denna bok förtjänar att vara på listan över det bästa inom mänsklig psykologi. Det lär erkännande av känslor av någon komplexitet: kontrollerad, explicit eller dold. Författaren delar med sina läsare teknikerna för att erkänna, utvärdera och anpassa sitt emotionella tillstånd, även i de tidigaste stadierna av hans utveckling.

Böcker om psykologi i kommunikation med människor

  1. "Energi av känslor i kommunikation", V. Boyko . Ibland kan en person, utan att märka det, komplicera förhållandet med andra människor genom sin emotionella energi. Hon kan inte bara inspirera vår samtalsman, utan också att få honom att känna sig deprimerad.
  2. "Geni av kommunikation", R. Brinkman . En berömd bok om psykologi av kommunikation med någon person i en lätt form avslöjar kommunikationshemligheterna. Den amerikanska psykologen ger råd för att hjälpa till att förstå hur man ska bete sig med svåra människor, hur man stoppar ett strid med en konfliktperson och hur man gör detta missförstånd till kommunikation till samarbete.
  3. "Grand Master of Communication", S. Deryabo . Vill du förbättra dina kommunikationsförmåga genom att öka din psykologiska kultur och behärskning i vardaglig kommunikation? Då är det precis vad du behöver.
  4. "Förhandlingar på 100%", I. Dobrotvorsky . Känd affärsman delar effektiva metoder för att genomföra affärsförhandlingar med varierande komplexitet. Denna bok är först och främst intressant genom att den tar hänsyn till vardagssituationer, analyser på mänsklig psykologi genomförs. Du kommer att lära dig om nya metoder som går utöver de vanliga förhandlingsteknikerna.
  5. "Språket i konversationen", Allan och Barbara Pease . Skaparna av detta mästerverk av kommunikation är den välkända teckenspråket författare Allan Pease och hans fru. I sin bok delar de med läsarnas hemligheter som hjälper till att välja ut de fraserade frasens fraser de som sagt helt enkelt av artighet och de som är värda att dechifiera när det gäller icke-verbala signaler.