Fortfarande där: Chris Martin och Dakota Johnson gick till Israel tillsammans

Mot bakgrund av rykten om en Dakota Johnson-roman med före detta make Gwyneth Paltrow, som förresten var gift igen, sågs Chris Martin, stjärnan av "Femtio nyanser av grå" och frontmanen av Coldplay i Israel.

Uppvärmning av skvaller

Nyligen ses den 40-årige Chris Martin och den 28-årige Dakota Johnson, som inte tidigare var nära vänner, för ofta tillsammans. Så i oktober blev de fångade på middag i en av sushi barer i Los Angeles, och förra veckan sågs Dakota på en Chris konsert i Buenos Aires. Och tjejen tittade på uppträdandet från den zon där utomstående inte får komma in, står bredvid ljudingenjören.

Dakota Johnson på Coldplay konserten i argentinska Buenos Aires

Musiker och skådespelare är nu befria från några skyldigheter och är på jakt efter sin andra hälft, så det vore ganska logiskt att anta att de nu är ett par.

Dakota Johnson
Chris Martin

Foto faktum

Den andra dagen kom duvorna igen in i paparazzi-linserna. Coldplay-bandet och dess ledare, fortsatte sin världsturné, flög till Israel. Dakota, som nu vilar från att filma i den tredje delen av den erotiska kinosagaen, följer med Chris. Paret var förseglat nära restaurangen, där Martin och Johnson gick till en romantisk middag.

Dakota Johnson och Chris Martin på ett datum i Israel

Trots alla bevis på sin nära relation, gjorde sångaren och skådespelerskan som vatten i munnen.

Samma bilder av Chris Martin och Dakota Johnson kom fram på Twitter
Läs också

Under tiden säger användarna att även en stor kärlek till Coldplays självständighet förklarar inte Dakota Johnsons vilja att rusa till andra världens ände för att lyssna på bandet igen.