Positioner för Selfie

Själviskt kan inte kallas en fotokonst , det tar inte popularitet för denna typ av underhållning. Tyvärr poserar för en fotografering i stil med selfie är ganska begränsade. Detta beror på det faktum att du kan göra själv bara framför en spegelyta eller med hjälp av en utsträckt arm. Samma typ av bilder av tjejer med prickiga prickar ser ganska tråkigt ut. Om det finns ett mål att fylla ditt konto med kvalitet och intressanta bilder, är det värt att lära sig de bästa ställena för selfi och några regler för skjutning.

OBS! Skytte!

När du skjuter dig själv utan speglar på en utsträckt hand i ramen ser du vanligtvis bara ansikte och bröst. Det är logiskt att de som ställs för själviska tjejer ska väljas så att ögonen ser uttrycksfulla ut, och bröstets form är inte snedvridna. För att göra detta ska huvudet vara lutat något för att titta in i kameran inte rak men i vinkel. Rygggen ska vara jämn och hakan något förhöjd (vill inte se en rynk runt halsen?). Bilder som tas i full ansikte är mycket sällan framgångsrika, eftersom kameran ökar näsan. Undvik denna effekt om du placerar kameran inte framför ansiktet, men över huvudet. Dessutom medger detta tillvägagångssätt att du skapar intressanta ställen för Selfie, för i ramen ser du inte bara ansiktet, men också den omgivande situationen.

Tjejer gillar att fotografera sig i flickvänskap. Fotografering med en utsträckt hand är inte lämplig för detta ändamål, eftersom det inte är så lätt att passa in i en ram utan att skära två ansikten. Den bästa lösningen kommer att vara en spegelyta. Positioner för selfie med en flickvän eller flickvänner framför en spegel kan vara allt! Hoppa upp, snurra roliga grimasser, le, krama varandra, njut av att smaka på cocktailen genom halmen! Det viktigaste är att i ramen ser du så naturligt ut som möjligt. Roliga ställen för Selfie ser alltid mer framgångsrika än iscensatte med ansträngda leenden och falska känslor. Du kan experimentera med flera speglar. Den dubblade och jämn tredubblade bilden ser original ut.

Älskarna till Selfie, som regelbundet njuter av abonnenterna på sina sidor med vackra bilder, använder en enkel teknik. Experimentera husen framför spegeln, de lär sig det mest lönsamma stället och ändrar sedan lite. Inte ett dåligt alternativ!

Lite trick

Även de vackraste ställningarna för Selfie kommer inte att uppskattas av tittare om du inte har tagit hand om rätt belysning. Ljus kan också betona skönheten i huden, hårets glans, skickligt utförd smink och slutligen förstöra intrycket. I ett mörkt rum är selphi suddiga, granulära och en skugga kommer att synas på ansiktet som inte tillför skönhet. De mest framgångsrika ställningarna för selfie föreslår bra direktbelysning. Det bästa alternativet är solljus, vilket släpper modellen på ansiktet.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten på sminken. Även om det finns en önskan att se så naturligt som möjligt, kommer glans på läpparna och ett tunt lager av mascara på ögonfransarna inte att skada. Favorit på Selfie ser ljusa röda, ömma rosa och lila läppstift. Från de mörka ringarna under ögonen kommer räddningstunneln att räddas. Håret samlas bäst i svansen eller buntet, så att de inte täcker ansiktet, såvida inte en del mystik och mysterium inte ingår i idén.

Fantasera med poserar, ändra situationen, ha det roligt, och då är selfi garanterat att få mer än ett hundra "gillar"!