Phangan, Thailand

Ön Pangan (Thailand) är belägen i Thailands golf, i närheten av öarna Ko-Tao och Samui . Det har täta regnskogar och berg, naturen här är mycket vacker, och denna plats är vald för vila av många gäster i Thailand. Den har en välutvecklad underhållningsindustri för semesterfirare och fantastiska stränder. Vill du tillbringa en semester på en tropisk ö? Då väntar denna plats på dig!

Semester i Koh Phangan

Vila på ön Pangan är ett bad i det transparenta havet och vilar på stränderna med den minsta snövit koralsand som inte värmer upp mycket på den hetaste dagen. Omedelbart på stränderna finns stiliserade färgglada barer byggda av bambu stammar, där en vänlig bartender alltid erbjuder uppfriskande drycker. Festpartier hålls på friluft i Pangan till gryning. Och på denna ö är mycket vacker natur och en mycket rik vatten värld. Jo, det finns naturligtvis ett stort antal hotell som kan tillfredsställa både blygsamma turister och till och med kungar. Ja, ja kungar! Det är inte för ingenting som den thailändska monarken Rama V. vilade sig här i mer än tio år. Semester här kan inte vara tråkigt, för det är omöjligt att bli uttråkad i ett riktigt tropiskt paradis. Den här ön är kopplad till fastlandet och med närliggande öar med sjövägar, kan du ta sig på färja, eller du kan på en snabb katamaran.

Sevärdheter och attraktioner på ön

Koh-Pangan är mycket rik på sevärdheter, allt från flera vattenfall, vackra kloster och naturligtvis vackra stränder som ser ut som bilden. Så, vad är det bästa sättet att titta på Pangan för att få vackra, minnesvärda bilder från resten. Historien börjar med Pangans vattenfall, det finns två av dem: Tan Sadet och Wang Sai.

Även om Vang Sai och inte det högsta vattenfallet på ön, men han är verkligen den vackraste! Vid basen finns flera pooler, som har formen av vackra blommor. Besök det, det är självklart värt det.

Tan Sadet är den största och högsta vattenfallet, denna plats besöks av medlemmar av kungafamiljen, så för lokalbefolkningen är det särskilt viktigt. I dalen är det mycket pittoresk natur, här kan du göra många vackra bilder.

Efter deras besök är det värt att besöka toppen av Koa Ra-berget. Från en höjd av mer än 600 meter har du en magnifik utsikt över Pangan och de omgivande öarna, från en sådan skönhet är det helt enkelt fantastisk!

Om det inte räcker för dig, kan du besöka ett av flera buddhistiska klostren, där du kan vara ensam med dig själv och hur du ska tänka på det förflutna och framtiden nära statyn av Buddha. Och, naturligtvis, vilken typ av semester på en tropisk ö utan att simma på stränderna? Nu kan du gå till deras beskrivning.

Stränder i Koh Phangan

Det är värt att börja med de mest populära bland ungdomar, och bara fans av partier, Haad Rin Beach. Detta är en av de bästa stränderna i Koh Phangan, det är här under varje fullmåne är en mycket stor dansaktivitet som samlar här några tusen människor. Kom, det kommer att bli väldigt varmt, och när det gäller platser för simning passar det perfekt.

Om du uppskattar först och främst skönheten i naturen och lugnet, så är du på stranden i Tong Na Nang. Det är på denna plats, avskuren från resten av ön av höga berg och ogenomträngliga skogar, du kan träffa de vackraste soluppgångarna och njuta av de vackraste solnedgångarna, som sitter på snövit koralsand!

Dykningsentusiaster kommer att uppskatta Chaloklam-stranden, de lokala korallreven är en riktig koncentration av det undervattensliv som omger ön. Intryck av nedsänkning i dessa vatten kommer att bli oförglömlig!

En av de kortaste sträckorna att nå Pangan är att flyga till Koh Samui, och sedan därifrån kan du simma med färja eller katamaran. Vila i det här paradiset hörnet bland det tropiska havet kommer du definitivt att minnas länge, du har ännu inte sett sådan skönhet!