Perfekt partner

Den perfekta partnern är drömmen till varje kvinna. Men i livet är det sällan så att människor som uppfyller alla våra krav, och i tiden kommer insikten att det inte finns i dem utan i oss själva. Hur hittar du den perfekta partnern, om du ibland inte vet vad du vill? ..

Porträtt av idealpotentialen

För att hitta den perfekta partnern för livet behöver du veta vad du vill ha. Det är som att handla: Om du bara handlar, utan en tydlig plan får du förmodligen det du inte behöver. Och om du bestämmer dig för att du behöver en röd klänning, kommer du bara att uppmärksamma röda klänningar och enkelt få vad du vill ha.

Naturligtvis blir den idealiska partnern något svårare, eftersom alla egenskaper hos karaktären hos en persons utseende omedelbart inte förstår. Men att veta vad du vill kan du åtminstone enkelt sätta ut de som du inte känner dig passande.

För att göra detta, gör dig själv ett porträtt av den idealiska partnern: i det måste du ange allt som är viktigt för dig. Till exempel, dina favorit manliga namn, utseendet, stjärntecken som passar dig, vad han ska vara beroende av, vad man ska lyssna, vart man ska gå. Notera bara listan över "tabuer": till exempel om en man lyver, benägen att svek eller dricka, och du inte tycker om det förskräckligt, är det lättare att omedelbart avfärda ett sådant alternativ. Om du behöver en idealisk sexpartner är det också värt att notera sina gränser för kön (trots allt inte alla kan träna gruppsex och saker).

Således blir du mycket tydligare om vem du vill se bredvid dig, och varje man som visas i ditt liv kommer lätt att uppfattas av dig som ett alternativ eller som "inte ett alternativ".

Hitta den perfekta partnern

Du kan träffa en idealisk partner var som helst. Men om ditt liv är en arbetsruttväg, och du arbetar i en damlag, då har du förmodligen inte många bekanta med fria män. Inte varje kvinna går överens om att byta jobb till en som blir full av män runt henne, men det är inte nödvändigt.

Att locka en lämplig man kan vara var som helst, men du måste se strålande ut vid varje ögonblick av ditt liv och någonstans att vara. Besök köpcentra, biografer, kaféer där män i den ålder du är intresserad kommer att. Försök att vara oftare på gatan och avvisa inte bekanta från fördomar. När allt kommer omkring är den här slumpmässiga personen förmodligen den perfekta partnern för dig.