Slumpmässigt sex

Sex var alltid. Även i det avlägsna Sovjetunionen, när allt detta var försiktigt dolt och folk var blyga av sina önskningar. Andra tider har kommit: TV och media döljer inte de pittoreska detaljerna i människors liv. Alla vet om sex och ingen skäms över detta yrke. Tvärtom föreföll det många TV-program, litteratur som täcker frågorna om "kärlekskonst". Kön är annorlunda och till och med slumpmässig. Om detta och prata idag.

Var och när?

Under vilka omständigheter är tillfälliga relationer och sex? Oftast uppstår sådana situationer där det finns många representanter för det motsatta könet, "heta" drycker, kul och kör:

Med vem och varför?

Slumpmässigt sex händer som regel med en främling. Icke-förbundna relationer "på natten" - det här är en privat fråga för alla. Men om du är gift eller har ett seriöst förhållande, är ditt förhållande betraktat som ett svek. Olyckshändig kön genom berusad, i detta fall kan bara vara en "mildrande" omständighet. Ansvar för ditt skrupelfria beteende från dig tar ingen bort.

Varför går en person till allvarlig? Skälen kan vara mycket olika:

Kom ihåg att allting är bra i mått och allt måste kontaktas ansvarsfullt. Leta efter nöje där det inte finns något hot mot din hälsa och ditt liv.