Biografi av Dieselvin

Skådespelaren med den atletiska byggnaden av Vin Diesel avlägsnas oftast i actionfilmer och blockbusters, som han faktiskt känner till. Och för kultrollen av Dominique Toretto, fick han MTV-priset, vilket garanterar en livslång ära.

Kreativt sätt

Vin Diesel växte upp i en fattig familj. Det ekonomiska behovet var praktiskt taget förföljt av dem från år till år, och situationen förvärrade efter att mamman gifte sig med läraren att agera och samtidigt chefen för den lokala teatern. Vin hade en halvsyster och bror tillsammans med fadern Irwin. Men trots bristen på pengar spelade min styvfar en avgörande roll i en berömd skådespelers liv, för att han inställa kärlek till teater och bio för ung talang. Det ryktas att den berömda skådespelaren Vin Diesel, vars biografi gömmer många vita lakan på grund av sin hemlighet, även vid en ålder av tre år, var på cirkusshowet, var ivrig att utföra på scenen. Men den första framgången väntade på honom lite senare. Vid en ålder av sju, helt av misstag, hooliganism med vänner, gjorde han sig till teatern, där han bara ville lura. Kvinnan som vid den tiden satt på leken märkte gruppen tomboy, men istället för att köra bort dem gav hon dem manuskriptet och bad honom att läsa det med roller. Vincent var bäst. Då gjorde han sin debut i en liten produktion, efter att ha fått för prestationen på 20 dollar. Från det ögonblicket lämnade inte drömmar om en skådespelare karriär honom en minut.

Fram till 17 agerade han på scenen och förbättrade sin skådespelande. Men det ledde inte till mycket pengar, och den lutna killen som svängde kraftigt i gymmet var vid den tiden en hotfull "bouncer" säkerhetsvakt i en nattklubb. Vin Diesel rakade huvudet och började njuta av framgång med kvinnan. Samtidigt gick killen till college och slutade aldrig drömma om en skådespelare karriär. År 1987 slutade Vin sin studie och lämnade för att träffa sin dröm, till stjärnan Los Angeles. Naturligtvis förväntade sig ingen honom särskilt honom, och talangen bedömdes som en annan medelmått, som i den här staden var tillräckligt med huvudet. Han bosatte sig i TV-butiken. Vin Diesel bestämde sig för att återvända till New York. Där på hans föräldrars vägnar tog han sin första egen film med en budget på 3000 dollar - en tjugo minuters kortfilm "Många ansikten" med honom i titelrollen. Senare kommer denna film att presenteras på Cannesfestivalen. Tack vare detta kunde skådespelaren återvända till Los Angeles för att göra ett annat försök att lyckas. Han fortsatte att arbeta i tv-butiken och sparade pengar för att filma en annan idé, en bild av "Tramp". Och även om arbetet blev kronat med framgång, var det inte möjligt att tjäna stora avgifter. Vin Diesel återvände igen till New York.

Tack vare regissorns framgång kontaktade Steven Spielbergs agenter honom. Efter en personlig konversation bjöd han Diesel att spela en roll i filmen "Saving Private Ryan". Diesel var så bäras av vad som hände att han gick under filmning och filmade allt som hände på sin amatörvideokamera. Vidare fanns det många kända målningar, men den verkliga framgången kom 2001. Dominic Torreto i filmen "Fast and Furious" vann hjärtan av miljontals kvinnor runt om i världen, väckte beundran och avunden för män. Nästa var filmen "Three X's", komedin "Bald Nanny" och andra. Diesel blev känd över hela världen.

Personligt liv

Personligt liv, som Vin Diesel försiktigt döljer, är inte särskilt fascinerande. Han mötte med sin motsvarighet i filmen "Fast and Furious" Michelle Rodriguez , men förhållandet efter några månader avbröts på hennes initiativ. Nästa - en roman med Pavlo Harbkova, en modell från Tjeckien, som de bröt upp på grund av svartsjuka . Och 2008 upptäckte Vin Diesel vad en familj är. Modellen av Paloma Jimenez, vars födelseort är Mexiko, födde sitt första barn, en dotter som heter Hania Riley.

Läs också

Hur många barn har Vin Diesel idag? Tre! År 2010 föddes en pojke i familjen, och år 2015 en annan tjej. Den många åriga åtta-åtta-åriga skådespelaren har emellertid inte bråttom att gifta sig med sin flickvän. Men vad är skillnaden? Det viktigaste är att Vin Diesel, hans fru och barn är glada.