Parfymurbulens

Parfymturbulenser är en vintage doft som avlägsnades från massproduktion för flera årtionden sedan. Ändå, även i dag, men med svårighet kan man hitta parfymer Turbulens. Men det finns en stor chans att höra ganska lukten som en gång fängslade hjärtat hos många kvinnor, eftersom ingredienserna som används för att skapa den nu ersätts av syntetiska.

Hur skiljer man originalet?

Turbulens är en fransk parfym , och därför är det ganska lätt att skilja en falsk från originalet till förvärvet av en produkt. Om du köper parfym på nätet, fråga säljaren att skicka ett foto på produkten och läs inskriptionerna på lådan och flaskan. De borde vara på franska.

Också, försök inte att förvärva parfymer som redan är öppna. Parfym är märkligt att försämras om den är öppen, och därför används även parfymer som inte längre är lämpliga för att användas.

När man köper vintage parfym vet kvinnor att andar borde ha rätt lagringsförhållanden - över tiden blir smakerna av naturliga ingredienser intensivare och intressantare om de har stått i flera årtionden på ett mörkt ställe vid en temperatur av inte mindre än 18 och inte mer än 27 grader. Om andarna var öppna, så hade de mest sannolikt under denna tid tid att oxidera, och som resultat får man en skarp och otrevlig lukt, vars ursprung och namn kan gissas endast genom förpackning.

På grund av sådana höga lagringskrav och sällsyntheten hos doften kan priset komma upp till $ 1000 och högre. Men beredskapen att betala dessa pengar för vintageparfymer räcker inte - det är viktigt att förstå doften och hitta en bona fide säljare.

Göra Spirits Revillon

Turbulensparfymer skapades av Revillon, som började sin existens 1839. Dess grundare Louis-Victor Revillon startade sin verksamhet med skapandet av elitpälsprodukter. Han öppnade en butik i London 1869 och var ganska framgångsrik för att skapa saker från päls av exotiska djur.

1930 fick verksamheten en förlängning - produktionen av parfymer började, som var avsedd för den dåvarande eliten. Trots det faktum att aromen som vunnit populariteten för varumärket Revillon, kallades Carnet de Bel, minns idag många människor Revillon exakt som tillverkare av turbulens.

Spirits of Turbulences Revillon

Turbulens beskrivs som en sexig och sensuell feminin doft. Lyx, som kännetecknas av många retroperfymer, beror på en framgångsrik kombination av naturliga ingredienser. Årets skapande av arom Turbulens - 1981, och det blev nästan omedelbart populärt, inte bara hemma utan även utomlands.

Denna woody-chypre arom med skarpa övergångar och ett ganska tungt tåg kompenseras av blommigt skilda anteckningar. Den är skapad i de bästa franska traditionerna och har länge blivit en klassiker av fransk parfym. Naturligtvis är denna parfym avsedd för speciella tillfällen - högtidliga kvällshändelser, där en kvinna borde känna sig som drottningen av bollen.

Duftens början är fräsch och ljus, består av kombinationer av karväve och mynta, bergamot och gröna anteckningar. En sådan ny och intressant början fortsätter med mellantoner: muskot, i kombination med salvia, ros, jasmin, nötter, peppar, tuberos, lilja av dalen iris och ylang-ylang. En harmonisk kombination av blöta sedlar med varm kryddig fortsätter med den östra basen, som består av muskat, cederträ, vetiver, vanilj och bärnsten.

Turbulenser Revillon parfym är en blandning av elegant, lyxig fransk mystik som nu lagras i en sällsynt och värdefull årgångsflaska.