Makeup pin upp

Vad är stiftet upp? Att ställa den här frågan till den vanliga passanten är sannolikheten för att få ett tydligt svar minimalt. Men många människor inser inte ens att pin-ups är mycket vanligare i våra liv än vad vi förväntar oss. I bokstavlig översättning från engelska betyder "pin up" "pin". Vissa kan tyckas konstiga, men det görs oftast av amerikanska män på 30-50-talet. förra seklet ...

Från historien om pin up

Det faktum att pin-apom är en affisch som sitter fast på väggen och visar en ung, halvt naken skönhet i mycket piquanta poser. I början av 1900-talet började glada tjejer med nakna höfter, axlar och ett något öppet bröst att dyka upp oftare på omslaget av tidningar, vilket gav dem en oöverträffad framgång. Snart visade sig speciella glansar - Eyeful, Beauty Parade, Flirt, vars sidor var dekorerade med bilder, spännande det manliga medvetandet. Män, ovilliga att dela med vackra damer, klippa ut sina bilder och hängde dem vart de ville. Sedan dess har snygga flickor blivit en del av livet för många amerikanska ungkarlar. Knappa upp brunetter eller pina upp röda dekorerade rumens väggar, och den uppblåsta blondinen kunde gå på en resa med sin beundrare, eftersom långdistansfordonsförare limmade skönheterna till sina lastbilar.

Inte en antydan om vulgaritet

Bilden av pin up girls, även om det var lite provocerande, visade aldrig direkt alla charmar av modellen. Fångade som om det var ojämnt, provade tjejerna och utan det äkta intresse. Företagstypen stiftar flickan av den tiden och kombinerar några obligatoriska detaljer: höghälsade skor, strumpor, casual kikar ut från under kläderna, frank decollete, röd lack och läppstift. I allmänhet har bilderna av hjältemodellerna av knäppte ritningar alltid blivit mycket söta och feminina och ibland till och med löjliga. Men i alla fall hade varje sin egen egenhet. För detta var tydligen de älskade och fortsätter att älska tills nu.

Förvandlas till tjej upp tjej

Tjejerna klämmer upp är ljusa människor. Och detta är i viss mån fördelarna med deras magnifika smink. Makeup pin up - denna levitation och coquetry, fängslande och förvirring i en flaska och idag kommer vi att berätta för dig hur man klämmer upp sminken själv.

Så, smink i stil med stift upp ger en perfekt jämn hudton, en lätt rodnad, marionettfransar, ljusa läppar och uttrycksfulla ögon. I ett ord - det är smink accenter. Och de första kommer att göra för tänderna. Traditionell stiftar upp "naturens naturliga nyanser", för på den här bakgrunden är det möjligt att få ut det mesta av läppar och ögon. När det gäller rodna är det bäst att välja mjuka, varma färger, som persika, rosa eller tegelsten. Vid applicering av rodnad, försök att göra ur kinderna "äpplen", men i vilket fall som helst, sträck inte kinnbenen. För att få äpplen visade sig, använd vår ledtråd: stå framför spegeln, le och rör de avrundade kinderna med en pensel.

Makeup i stil med pin up - smink detaljer, så ögonbrynen också bör vara uppmärksam. Rita en tydlig linje med ögonbryn med en svart eller brun penna. För ögonmakeup använd en naturlig skuggskugg: vit, beige, rosa, gyllene nyanser - som basfärgerna, nyanser mörkare, till exempel kaffe - för att markera rynkorna på övre ögonlocket. Men, oavsett de valda skuggorna, är pilen i spetsformen fortfarande den främsta höjdpunkten i sminken. Pin-up pilar dras längs hela seklet, expandera och flyger upp från utsidan av ögat. Du måste också ta hand om ögonfransar: måla din egen eller använda överhead. Läppar - det sista vi pratar i sminkpinnen. De ska vara ljusa, rundiga och nödvändigtvis knubbiga. Röd och koralfärger av läppstift, liksom pennor på ton mörkare hjälper dig med detta.