Pannkakor med kaviar

Det finns många intressanta recept för pannkakor, förvisso har varje älskarinna hennes favorit och testats. Och fyllningar för dem kan du komma med ett stort utbud. Tja, vi berättar dig nu hur man gör läckra pannkakor med kaviar. Nedan följer några intressanta recept, vi hoppas att du hittar här ett intressant alternativ för dig själv.

Gærpannkakor med kaviar - recept

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

I en djup tallrik häll 100 g varm mjölk, tillsätt hälften av socker och rör om och lös sedan upp i denna blandning av jäst och lägg dem på en varm plats. Under tiden slår ägget med det återstående sockret och en nypa salt, tillsätt sedan det mjukade smöret, men inte smält, och visp lite mer. När jästen börjar närma sig, häll dem i äggmassan, tillsätt mjölk, mjöl och ät degen, det ska visa sig utan klumpar. Vi tar bort degen i ungefär en timme på en varm plats. Skaka jästpannkakorna med en väluppvärmd och oljad stekpanna på båda sidor tills en krispig skorpa bildas. När pannkakorna svalnar, sprida ägg på dem och stäng av halmen. Varje pannkaka skärs snett i hälften. Observera att pannkakor nödvändigtvis måste svalna, annars kommer smaken av kaviar att försämras.

Tunna pannkakor med röd kaviar

ingredienser:

beredning

Först slår ägget och lägg sedan till mjölk, socker och salt. Alla komponenter blandas och börjar siktas i lite siktat mjöl, utan att stoppa för att blanda. I slutändan lägger vi till läsk, vi behöver inte släcka det. Degen visar sig vara ganska flytande - du upplever, det borde vara så. Nu värmer vi stekpannan, smörj den med lite vegetabilisk olja. Det är lämpligt att göra det här, spika en bit fett eller rå potatis på en gaffel, dunk dem sedan i smör och smörja stekpannan. Häll inte mycket test, det ska fördelas i ett tunt lager. Stek pannkakor i mjölk på båda sidor tills rodig. När de svalnar, smörj dem med kaviar och sätt dem i vila - du kan ett rör, eller kanske en triangel. Bon appetit!

Havre-vete pannkakor med röd kaviar - recept

ingredienser:

För provet:

För opary:

För fyllningen:

beredning

Först gör vi spytten: I ett glas varmt vatten löser vi upp jäst, lägger 2 matskedar mjöl och blandar, lämnar på en varm plats för att gå upp. Medan degen stiger, separeras yolkarna noggrant från proteinerna (proteiner är avsatta för tillfället), tillsätt salt, socker, varm mjölk och blanda tills sockret löser upp sig. När oparaen har stigit ca 2 gånger lägger vi siktat mjöl, mjölk-äggblandning in i det och blandar det bra och låter degen stå på en varm plats i ungefär en timme. Slå sedan de vita och lägg dem noga till degen. Vi bager pannkakor på en uppvärmd stekpanna, smörjd med vegetabilisk olja, på båda sidor. Medan pannkakorna fortfarande är varma, smörj dem med smör och stapel en ovanpå varandra. Vi förbereder fyllningen: Blanda gräddfil med hackad dill och kaviar och mixa. Vi sprider den mottagna vikten på en pannkaka ungefär 1 bordsked på alla och vi nivåer och sedan stänger vi av som du vill.

Pannkakor med kaviar och ost

ingredienser:

beredning

I en skål, bryta ägget, tillsätt salt, socker och hälften av mjölken, blanda allt bra eller vispa och tillsätt långsamt mjölet, fortsätt att blanda. Tillsätt sedan återstående mjölk, vegetabilisk olja och blanda igen. Tips: För att göra pannkakorna välgjorda är det önskvärt att ingredienserna var vid rumstemperatur och inte från kylskåpet. Så, från de mottagna provstegpannkakorna. Sedan smältes varje pannkaka med smält ost och rullas upp med ett rör. Valsens ändar är avskurna och mitten skärs i 3-4 delar. Vi lägger våra "fat" vertikalt på en maträtt och lägger lite röd kaviar på var och en.