Mode för full och låg

Många damer, som naturen är försedd med några icke-standardiserade proportioner, uppriktigt antar att moderna kläder inte är för dem. Det är dags att debunkera denna myt och bevisa att hela och låga kvinnor som mode är desamma för alla, bara sätten att förverkliga sig i det verkliga livet är annorlunda.

Mode och stil för lågfetta kvinnor

Det största misstaget hos nästan alla tjejer med icke-idealiska parametrar är att de anser att de nyanser av kläder som erbjuds av designers och själva modellen, vilket visar outfiten som en odelbar bild. Vilket är väldigt förgäves.

Om du inte fokuserar på skillnaderna mellan din figur och proportionerna av tjejmodeller visar det sig att det är ganska realistiskt att anpassa modetrenderna till dig själv.

Så, låt oss försöka. Den trendiga trenden i säsongen är en vertikal remsa. Till de långa och luta unga damerna behöver hon helt och hållet ingenting. Men fulla och låga kvinnor hjälper visuellt att göra siluetten mer smal och lägga till ett par centimeter av saknad tillväxt. Och för att uppnå effekten av vertikala band kan man med hjälp av ritning, blomsterskrifter, knappar längs hela längden, tygstruktur, abstrakta färgfläckar - valet är stort nog.

Baska, som inte går ur mode i många år, är ett utmärkt tillfälle för hela och korta kvinnor att betona midjan och skapa sin egen unika stil.

Du kan gömma ett par extra centimeter på höfterna och midjan om du bär en klänning eller sundress med kontrasterande färginsatser på sidorna.

Fortfarande på våg av popularitet, överkläder kläder. Modeller, som det var, är mer bekväma och praktiska, de tillåter varje kvinna att känna sig feminin och ömtålig. Förvirra inte rymliga saker med formlösa hoodies som gör att en kvinnlig figur ser ut som en suddig plats.

Den faktiska penna kjol eller klädsel bör också ingå i listan över grundläggande saker av en kvinna med några icke-standard proportioner.

Du kan inte föreställa dig en modig och snygg bild utan tillbehör, som inte är mindre än kläder påverkas av modetrender. Till exempel är ett bälte en sak av absolut nödvändighet för vackra skönheter. Det gör siluetten som en timglas.