Women's Coats - våren 2014 Collection

Utseendet på de första vårens solstrålar gör att vi skjuter några tråkiga pälsrockar, varma dunjackor, fårskinnsrockar. Jag vill ha ljusstyrka, ljushet, något nytt och fundamentalt nytt! Låt oss vara uppmärksamma på kvinnors fjäderskikt 2014.

Samlingar av vårrockar 2014

Klassiska alternativ är otvivelaktigt odödliga. De behöver inte ens en specifik beskrivning. Trots allt är klassiken alltid relevant. Men konstruktörernas fantasi är så obegränsad att vi i våren väntar på den verkliga bommen av en mängd olika mode och inredning av en rock.

Så är din uppmärksamhet representerad av snövita rockar av A-silhuett. Den här versionen av ytterkläderna kommer inte att lämna någon tjej likgiltig. Det perfekta valet att gå ut. Perfekt komplement med ljusa tillbehör och skor med kontrasterande färger.

Vill du ha ljusstyrka och originalitet? Snälla! Designers ger dig den i form av en kappa med stora intressanta utskrifter . I en sådan kappa blir du definitivt igenkännlig och kan lönsamt betona din individualitet bland förbipasserande. Också aktuella är rockar med ljusa, stora applikationer.

Var uppmärksam på vårens samling 2014, där konstruktörerna presenterade ett lager pastellfärger. Sådana modeller är som regel restriktionerna i allt. De kännetecknas av äkta elegans och delikatess.

Älskare av retrostil i kläder världen designers erbjuda en rock i stil på 70-talet. Deras utmärkande kännetecken är en monterad silhuett ibland med en klocka, en tryckbur och inte bara, utan också en klassisk krage som bildar en V-formad hals på bröstet.

Utan tvekan är livet vackert, men varför inte måla det ännu mer, lägga på en vacker kappa som kommer att dekorera ett sådant ibland grått vardagsliv. Försök därför välja en kappa som inte bara matchar din figur, utan din själs tillstånd.