Tom Ford Points 2014

Inte så länge sedan bestämde sig den unga designern Tom Ford, som arbetade i sin tid i det världsberömda företaget Gucci, att skapa sitt eget varumärke. Jag måste säga att början på den här unga mannen var "utmärkt" och hans företag Tom Ford var framgångsrik och känd. Särskilt populära är hans tillbehör, eftersom de utmärks av deras elegans och eleganta enkelhet. Separat bör vi uppmärksamma Tom Ford solglasögon, som kan skryta av högkvalitativ design och stil. Dessa glasögon hjälper dig definitivt att sticka ut från mängden och locka uppmärksamhet från andra. Låt oss titta närmare på Tom Fords glasögon 2014.

Tom Ford 2014 Solglasögon

I varje samling av Tom Ford kombineras några retromotiv med modernitet. Den harmoniska sammanflätningen av stilar av två epoker ger upphov till snygga och ovanliga saker. Det är värt att notera att, förutom det perfekta utseendet, är Tom Ford solglasögon gjorda av kvalitetsmaterial som kan garantera att dessa glasögon kommer att pågå under en mycket lång tid. För fälgen används dyraste plast och metall, liksom ibland - hud eller ben. Linserna är gjorda av polykarbonat och kompletteras med en skyddande beläggning från solstrålning och ultravioletta strålar.

Tom Fords samling av glasögon år 2014 präglas av en mängd olika modeller, så att säga, för varje smak. Present i samlingen är redan klassiska flygare, som är ganska populära för flera årstider. Denna modell av glasögon passar nästan alla tjejer. För det första ser flygare bra på ansiktet av någon form, och för det andra är de lämpliga för alla åldrar. Så det är inte för ingenting att denna form av glasögon redan har blivit känd som klassisk, eftersom den är väldigt bekväm och mångsidig. Även den här säsongen bland ramarna för Tom Ford-glasögon finns det tydliga tecken på retro - en rund form av ramen, liksom en form av " kattöga ". Dessa glasögon ser väldigt snygg ut. Dessutom hade samlingen också några varianter av slända, så älskad av många modekvinnor.

Om vi ​​pratar om inredning och färglösningar, så präglas Tom Ford i princip som alltid av minimalism. Färgerna på ramarna är mer klassiska - antingen mörka: svart, grå, blå; eller ljus: vit, elfenben, aska av en ros. Den här stilfulla enkelheten gör att du kan sätta på glasögon från Tom Ford till alla tillsammans, eftersom de passar perfekt med allt och ser inte skonsam ut med en ljus klänning.