Leopardtryck

Många designers och couturiers i den nya vårsommarperioden visar ett behov av exotiska färger. Ett av de populära alternativen i 2013 är leopardtryck, som flera säsonger i rad fast håller moderna positioner. Den här siffran, som betonar den skumma och vilda kvinnliga karaktären, har varit inspirerande virtuosi i modevärlden för att skapa mycket feminina och sexiga kläder i flera årtionden i rad.

Många designers i den nya säsongen gjorde leopardtrycket mer styggt och enkelt och tillade så intensiva sommarfärger som citron, gul, blå och blå.

Dock kan denna ritning med för mycket betoning på den ge din bild en onödig vulgaritet, istället för den ursprungliga sexualiteten. För att få leopardfärgade kläder att se ut så elegant som möjligt måste du kunna kombinera det ordentligt. Så låt oss analysera i detalj, baserat på råd från stylister, hur man bär ett leopardtryck.

Tips stylister:

 1. Det är bäst om i ensemblet du väljer finns det bara ett element med leopardfärgning. Alla övriga kläderna ska hämtas i lugna toner.
 2. Det är inte nödvändigt att kombinera ett leopardtryck med teckningar i polka prickar, en bur, en remsa, med kläder av starka färger och även med ett tryck av andra djur, till exempel: en tiger eller en zebra.
 3. För att säkerställa att din outfit inte ser vulgär ut, bör kläder med leopardfärgning väljas så enkelt som möjligt, eftersom denna ritning själv lockar andra människors uppmärksamhet.
 4. Att lägga på jackor, kjolar, tunikor eller klänningar med leopardtryck, bör du försöka använda så få smycken och kostymsmycken som möjligt.
 5. Leopard tryck i dålig kvalitet kläder kommer att se smaklös och billig. Därför, för att inte erkänna ett sådant misstag vid val av kläder av denna färg, var noga med att uppmärksamma kvaliteten på det du köper.
 6. Det rekommenderas inte att kombinera i en bildtillbehör med leopardtryck, till exempel glasögon, en koppling eller bälte och holistiska saker med samma färg, till exempel byxor eller blus.

Mestadels använder de flesta fashionistas ett leopardtryck i kvällskläderna, även om det i dagliga bilder ser också bra ut. Många är intresserade av vad leopardtrycket kombineras med, för att du alltid vill se raffinerade och harmoniska. Baserat på råd från designers och couturiers att kombinera denna exotiska färgning med andra färger är det inte så svårt, och valet av alternativ är stort nog.

Vad kombinerar leopardutskrift?

Vi erbjuder dig flera alternativ för att svara på den här frågan:

 1. En kombination av detta tryck och svart färg anses vara en klassiker. Till exempel: att skapa en intressant och fashionabel bild som är tillräckligt för att bära en kort svart klänning med skor med leopardtryck.
 2. Mycket elegant är kombinationen av denna populära färgning med kläderna i beige blommor. De balanserar och kompletterar varandra perfekt, som ett traditionellt ensemble.
 3. I år i mode, leopardtryck kombinerat med färgen på mint och khaki. Dessa färger går nästan till allt och tillåter dig att vara ett undantag från reglerna och lägga personlighet åt dig.
 4. År 2013 anses en kombination i kläder av leopardtryck och röd färg vara farlig, men med rätt tillvägagångssätt skapas en fantastisk semesterbild. Det är ganska lämpligt att lägga till ett ljust tillbehör, till exempel: bälte eller koppling till basen av leopardfärgning.
 5. Enligt vissa designers kan många atypiska färger också passa perfekt till leopardtrycket, till exempel nyanser av gröngul, rosa, orange och gul. När du väljer en sådan kombination måste du vara försiktig och försöka bara använda en liten färgpincent.

I detalj har man undersökt det fashionabla leopardtrycket i år, med vad man ska kombinera och hur man bär det ordentligt, är det värt att notera att de företrädare för den vackra halvan som inte har kläder av denna exotiska färgning borde definitivt köpa den. Trots allt har detta tryck många kända designers länge klassats som moderna klassiker.