Miranda Kerr: "Jag är stark och tuff i affärer, och hemma en kärleksfull och öm fru!"

Miranda Kerr flyttade från ett offentligt modellliv, slutade delta på designshower, sätta sin familj, hennes relation med sin man och utvecklingen av sitt eget företag i spetsen. Många kommer att invända och undra om det är möjligt att kombinera familj och företag, men enligt modellen är allt möjligt och det är ett levande exempel!

Miranda Kerr med sin man Evan Spiegel

Nu har Miranda koncentrerat sig på att studera och utveckla sitt eget varumärke, detta stöds av sin make Evan Spiegel, ger värdefulla råd och riktar sig i en ny riktning för henne. Kerr kommenterade den konjugala och arbetande alliansen med Folkets journalister:

"Evan är min inspiration och det bästa stödet. Han lät mig veta att du måste fokusera din energi, energi på din verksamhet, var inte rädd för att ta risker med vad du tror på! I ett annat fall är vi dömda att arbeta för resten av våra liv på andras företag. Jag arbetade länge som en modell, jag gav den 20 år, och det här är en solid tid, håller du inte med? Efter äktenskap och födelse av ett barn ändrade jag prioriteringar och gick med på att skjuta endast i händelse av finansiell attraktion eller intresse för projektet. För det första, familjen och deras behov! "
Miranda kombinerar skickligt karriär och familj

Kerr delade en familjehemlighet, hur man stöder familjens eldstad:

"Jag är stark och tuff i affärer, och hemma är jag alltid en kärleksfull och öm fru! Min mormor berättade alltid för mig och min mamma att en man skulle vara glad, bortskämd. Speciellt handlar det om utseendet, efter alla våra favoriter som ögon! Därför, till middag, är jag alltid väldigt beväpnad, och på bordet med middag finns det definitivt ljus. Hemma ger jag Evan en chans att känna sig som en man och familjen! "

Enligt Miranda, på jobbet tillåter hon sig inte visa svaghet:

"Svaghet är en otillåtlig lyx i vår tid. Att gå ut ur huset blir jag en vittig och motiverad person som kan fatta beslut och ge ut lag! "
Läs också

Observera att Miranda Kerr alltid överensstämmer i hennes reflektioner om familj och arbete, tydligt avgränsande rollen som hustru, mamma och kvinna, som kan vända världen för att uppnå sina mål! År 2013 delade hon sina tankar om kvinnornas roll i familjen:

"I jobbet dominerar jag alltid, fattar beslut, planerar, argumenterar för att det är lämpligt att samarbeta med ett visst företag, men hemma vill jag slappna av och vara svag!"
Miranda Kerr och Evan Spiegel