Hur man lagar bränt socker för hosta?

Hosta är ett tecken på inflammation i övre luftvägarna och ger mycket ägodel och obehag. Således blir kroppen av med det ackumulerade sputumet och patientens uppgift är att hjälpa honom i detta. I dag säljs många traditionella läkemedel mot hosta i apotek och som ett tillägg till grundbehandlingen är det inte förbjudet att ta folkmedicinska läkemedel mot hosta, vilket inkluderar bränt socker och hur man förbereder det kommer att höra i den här artikeln.

Hur man lagar det brända sockret

Här är de mest populära recepten för att få bränt socker från hosta:

  1. Det enklaste sättet är att hälla den ofullständiga matsked socker och placera den ovanför gasbrännaren. Töm innehållet i skeden tills det blir brunt. Då bör massan hällas i någon form, föroljsad och med kanten sätta en match eller tandpetare så att det är bekvämt att hålla vid härdning. Sug ett sådant godis på en pinne tre gånger under hela spänningen av vakenhet.
  2. De som är intresserade av att förbereda bränt socker från hosta kan använda den tidigare metoden, endast den smälta massan hälls ut i varm mjölk istället för i form. Vid de första attackerna av en host sätta ett sådant godis i munnen och suga tills det är helt upplöst.
  3. Stärka verkan av bränt socker tillåter olika tillsatser, i synnerhet vodka. Täck botten av pannan med ett tunt lager socker och vänta tills det blir brun. När massan smälter, häll 200 ml kallt vatten. Rör, häll i en förberedd behållare och medan läkemedlet inte är kallt tillsätt 5 msk. l. av vodka. Ta fraktion under hela vakten. Detta verktyg är endast avsett för vuxna.
  4. Populärt och sådant recept för att laga bränt socker från hosta, och hur man gör det kommer att vara förståeligt baserat på följande åtgärder: smälta sockret i en panna och kombinera den med färsk lök i lika delar. Fördela massan på alla formar, oljade och svalna. Lök har använts för hosta sedan antiken, så dessa godis kommer att bli många gånger mer användbara, även om deras smak inte är trevlig för alla.

Istället för lökjuice kan citronsaft användas, och vissa häller den smälta massan i infusioner av medicinalväxter, vilka också har expektorativ verkan, till exempel infusion av tallkottar eller timjan . Detta är en idealisk behandling för unga barn som vägrar att dricka bittera läkemedel.