Med vad man ska ha på sig poncho - reglerna för att skapa en modebild

Bland ett brett utbud av kvinnokläder är en garderob som ett poncho tydligt urskiljt. Denna produkt har ett mycket originellt men mycket intressant utseende, så det lockar många kvinnor. Ändå vet inte alla modekvinnor vad man ska ha på poncho med, och med vilka saker är det bättre att inte kombinera den.

Med vad ska man ha på sig poncho 2018?

I 2018 presenterade stylister och designers i sina samlingar en hel del intressanta variationer av ytterkläder för fina damer. I synnerhet ägde många märken uppmärksamhet åt skapandet av ljusa och attraktiva poncho-modeller, som passar perfekt för att komplettera demisäsongsbilder. Så bland dem som bär ett poncho år 2018 är följande kombinationer tydligt framträdande:

Vad ska man ha på poncho på våren?

Precis som för några år sedan, kan Poncho 2018 ingå i ett stort antal stilfulla bilder avsedda för lågsäsong. Moderna modeller av denna garderob är ovanligt estetiska, feminina och eleganta, så de kan kombineras med olika saker, skor och tillbehör. Så, under våren 2018 väljer de flesta tjejer följande kombinationer:

Vad ska man ha på poncho på sommaren?

Sommarmodeller av denna produkt ersätter nästan alltid en kofta, jacka eller kofta, så de borde bäras ovanpå föremålen i de grundläggande kvinnornas garderob - skjortor, T-shirts eller enkla toppar och turtlenecks. Botten av bilden ska vara fasthållen och kortfattad - perfekt enkla raka byxor eller klassiska jeans.

Dessutom undrar ofta tjejer och kvinnor vad man ska ha på sig poncho-rock på en sval sommardag. Det här är mycket svårt att passa in i bilden av en modern fashionista, eftersom den ger volym och lockar alltid uppmärksamhet. Bäst av allt ser den här produkten ut med snygga klänningar och midjankjolar, snäva jeans och höghåriga skor.

Vad ska man ha på poncho på hösten?

Under hösten säsongen finns ett maximalt antal alternativ, som du kan bära ett poncho för en promenad, ett romantiskt datum eller ett vänligt möte. Under denna period rekommenderas stylister att sätta på varma produkter, vilket kan bli ett alternativ till den vanliga fraktionen. Så, ett varmt poncho ser bra ut med följande uppsättningar kvinnokläder:

Vad ska man ha på poncho på vintern?

Frågan om vad man ska ha på sig poncho på vintern, oroar sig ofta för fashionistas, som vill när som helst på året att se "med nålar". Modeller för vinter har ofta päls trim eller är helt gjorda av naturlig eller konstgjord päls, vilket gör dem lyxiga och utsökta. Av den anledningen är en kvinnas varma poncho bäst kombinerad med eleganta klänningar, mestadels av maxi-längd, och nödvändigtvis - höghälsade skor.

Med vad ska man ha på stranden poncho?

Nyligen, bland semesterfirare, kan du ofta se den ursprungliga stranden poncho bärs över en baddräkt. Som regel väljs denna sak av modiga och självsäkra tjejer, som alltid måste stanna kvar i rampljuset. Stranden bild på grundval av denna produkt ser alltid gott ut, men för större uttryck kan det kompletteras med en stråhatt och charmiga sandaler på en liten kil.

Modiga bilder med poncho

För att skapa stilfulla, ljusa och attraktiva bilder baserade på denna garderobspost, behöver du veta hur man korrekt bär ett poncho. Så det är viktigt för flickor och kvinnor att förstå att den här produkten alltid är det främsta accentet på det fashionabla utseendet, och det rekommenderas inte att kombinera det med andra alltför hängande föremål. Dessutom lägger någon poncho-modell till överkroppens volym, så det måste balanseras för att uppnå rätt proportioner.

Poncho med kjol

På grund av kjolar av olika stilar och längder kan du skapa ljusa, snygga och feminina bilder för alla situationer. Så, företagskvinnor gillar kombinationen - ett vitt poncho och en svart penna kjol i äkta läder. I vardagen kan du bära en ljus poncho modell med ett lakoniskt tryck och ett denim kjolår av klassisk blå från tät denim. När det gäller skor, är det här bäst att hämta bekväma skor eller skor på en låg stabil häl.

Poncho med jeans

Ett vackert och ljust poncho ser bra ut med mager jeans i stövlar med en hög bootleg eller jeans med en inte för bred flare från knäet. I det senare fallet bör man föredra låga skor - skor, fotkängor eller skor. Modigt stickat poncho i kombination med jeans är perfekt för promenader, shopping eller möte med vänner på varma vår- eller höstdagar. Om vädret på gatan inte är för bra, och det finns stor sannolikhet för en plötslig början att regna, är det bäst att föredra en varm päls med en huvad poncho.

Poncho med klänning

För att skapa feminina och romantiska bilder blir en underbar klänning en attraktiv klänning, ett poncho som det ser bra ut. Längden på ett sådant objekt kan vara annorlunda - från mini till maxi, men valet av skodon beror väldigt mycket på denna parameter. Så kan korta mini-klänningar med ponchos användas i kombination med jackor, medelstora produkter - med klassiska stövlar och maxi-modeller - med korta stövlar eller höghælta stövlar.

Klänningens klädsel för kombinationen med ponchoet borde inte vara för bred, eftersom den överdådiga kjolen i ensemblet med denna föremål i den övre garderoben kommer att se obehagligt och för besvärligt ut. Samma sak gäller veckade kjolar och modeller med många veck och draperier i botten av produkten. Det perfekta valet för att skapa liknande bilder är ett elegant klädväska med en lugn färgning, med betoning på kvinnliga och förföriska kurvor i ägarens silhuett.

Poncho med bälte

Eftersom denna produkt ökar volymen till silhuettens topp och ser alltför massiv och besvärlig ut, kompletterar många unga damer den med ett tunt eller brett bälte som betonar midjan. Ett utsökt poncho med bälte är perfekt för att skapa feminina och romantiska bilder och kombineras perfekt med olika kjolar och klänningar.

Mycket bra, om bältet på detta ämne i garderoben återger med andra tillbehör som används i det fashionabla utseendet. Så, till exempel, ett svart läderbälte kommer att göra ett underbart par med handskar av samma material, och ett tygbälte kan samexistera med en elegant hatt med liknande struktur och nyans av tyg.

Vad ska man ha med poncho - skor

Valet av skor för detta ämne av kvinnors garderob är otroligt brett. Så i vardagslivet kan stickade eller ullponchos kombineras med sneakers på kil eller en liten plattform, skor med någon form av sula, skor med en fyrkantig stabil häl, utsökta botiljoner och stövlar-chelsea.

På vintern och under säsongsperioden ponchos, kläder som ska vara varma och bekväma, kombineras perfekt med olika stövlar. Höjden på bootleg av denna typ av skor beror direkt på de valda byxorna eller kjolarna - smala byxor och korta kjolar kombineras bättre med höga stövlar, breda byxor och långa kjolar - med trimmade stövlar.