Oral preventivmedel

Varje kvinna väljer sig den bekvämaste preventivmetoden , eftersom konsekvenserna i många avseenden måste avkrypteras exakt till henne. Enligt popularitet är oralt preventivmedel andra än kondomer. Och även om läkare ger 99% och ännu fler garantier för effekten av dessa piller, är dessa nästan 100% av garantin till stor del beroende av det korrekta intaget av preventivmedel.

effekt

För ultimat klarhet beskriver vi handlingsförloppet för orala preventivmedel.

  1. De tabletter som föreskrivs för dig innehåller två syntetiska kvinnliga hormoner - östrogen och progesteron. De påverkar ägglossningen, i själva verket är den avstängd. På grund av vad ägget inte mognar, förvaras noggrant i äggstockarna.
  2. På grund av effekten av orala preventivmedel är livmodern täckt av ett lager av kondenserat slem från inkommande spermatozoa.
  3. Om ägget ändå befrukas, kommer det att vänta på den "kalla mottagningen" av det oavslutade endometriumet, som det måste bifogas.

Således får vi ett "trippel" skydd.

Dessutom ...

Och några fler fördelar med kombinerade orala preventivmedel (COC):

cons

Läkare är övertygade om att värdigheten av orala preventivmedel är mycket högre än de möjliga konsekvenserna av att ta. Och ännu mer, dessa konsekvenser är inte lika skadliga som abort:

Och ytterligare en viktig försiktighet: Rökning bidrar till att stärka biverkningar från kollisioner. Rökning kvinnor under 35 bör ta droger med lågt innehåll av hormoner, och efter 35 - kombinerar rökning och kollisioner är vanligtvis förbjudna.