Marin manikyr

Kvinnor är alltid missnöjda med sig själva och strävar alltid efter excellens. Perfekt arrangerat hår, välvalgt klänning och oklanderlig manikyr - alla dessa är oföränderliga egenskaper för den externa bilden av en modern kvinna.

När du skapar din bild är det viktigt att du inte bara tar upp skor till längden och läppstiftet. Det är mycket viktigt att vackert och kompetent slutföra bilden av en vacker manikyr. Även den vackraste klänningen och den mest framgångsrika sminken kommer enkelt att förstöra dina orörda händer och naglar.

Teckning av havet på naglar

För den andra på varandra följande säsongen kommer en vit remsa på en mörkblå bakgrund inte ut ur mode. Sjötemaet vann bokstavligen kvinnors hjärtan. Tätt stickade klänningar i ränder och jämnskor i marint tema på topp i popularitet. Det är inte konstigt att temat havet i manikyr är mer populärt än någonsin.

Under den här säsongen är den faktiska formen en kvadratisk spik, men av måttlig längd och med "mjuka" kanter. Ledaren i sommarens färger är blå och alla nyanser. Till den huvudsakliga blå bakgrunden kan du lägga till några accenter av ljus terrakotta eller röd. Nu kan du säkert visa dina händer, för din manikyr är gjord i den mest fashionabla nyansen i sommar.

Manikyr av marina blommor

Om du föredrar en manikyr i ljusa färger eller mörka mättade färger inte matchar bildens allmänna färgschema, finns det ingen anledning att förtvivla. Manikyr i nautiska temat kan enkelt utföras i skonsam och jämn pastellfärgning - lätt rosa eller persika, bakgrunden kan göras himmelsblå. Även den klassiska franska manikyren kan vara lite diversifierad med accent i form av strass eller färgade gnistar. En sådan manikyr går inte ur modet och passar på något kontor.

Hur man gör en manikyr?

Det finns många sätt att göra manikyr i marint temat. För att göra detta är det inte nödvändigt att vara en konstnär eller en mästare av spikdesign. Att dra havet på naglarna kan göras med en liten tunn borste och flera enkla rörelser. Här är några tekniker för att utföra sjömanikyr.

Det första alternativet:

Det andra alternativet:

Det tredje alternativet:

Det finns många variationer på temat havet manikyr. En särskiljande egenskap är användningen av vita och olika nyanser av blått, såväl som rött.