Manikyr med soppa

Manikyr med bouillon är populär under mer än en säsong. Små mångfärgade pärlor ger naglarna ett ovanligt och originellt utseende. Ett sådant beslut i manikyr kan inte gå obemärkt, men nödvändigtvis understryka ägarens kreativitet. Kaviar design är idag lätt att göra hem med egna händer. Manikyrmästare kan emellertid få verkliga mästerverk på naglarna med hjälp av vackra pärlor.

Kaviar design

Välja en manikyr med buljong, du borde förstå skillnaden i denna design på naglarna som görs hemma och i salongen. Det verkar så komplicerat i tillämpningen av färgade pärlor? Lättheten hos en sådan manikyr fångar dock bara ditt öga i teorin. I praktiken kan du spåra väldigt olika resultat.

Lack med bouillon . Det enklaste sättet att göra kaviar manikyr är att köpa färdig lack med bouillon. Förbered dig dock för att en sådan design inte skiljer sig åt i perfekt noggrannhet och tydliga brister i naglar och hud runt är bara betonade. Trots att du har välskötta händer har du möjlighet att göra en elegant, ovanlig manikyr, med ett minimum av ansträngning och kostnad.

Shellac med buljong . Besöker skönhetssalongen kommer manikyren att göra dig till en modig skalak med bouillon. En sådan utformning av naglar kan inte göras hemma, eftersom särskild utrustning och färdigheter krävs. Pärlorna läggs ut och fixeras med hjälp av en speciell gel och ultraviolett lampa. I det här fallet är naglarna också täckta med gel. Därför, om du inte är redo att växa dina naglar, så är den här designen inte för dig.

Manikyridéer med soppa . Nailsticks kan användas på manikyr på olika sätt. Stilfulla, men samtidigt enkla nog pärlor ser i en monofonisk manikyr, dekorera en eller två fingrar. Fördela en buljong över hela nageln, du kommer att göra en vacker design med en liten effekt av 3D. Men den vackraste är en manikyr med ett mönster från buljongen som kan göras med erfarenhet och skicklighet.