Begreppskalender för ett barns kön

Barnet "att beställa" - övningen är inte nytt. Många familjer vill inte bara få veta framtida barns kön så tidigt som möjligt, utan också att i förväg planera det nyfödda barnets kön.

Men även i vår tid av högteknologi är det ännu inte möjligt att förutsäga framtida bebisens kön med en 100% sannolikhet. Endast som en bekvämlighet, erbjuder tryckta och online-publikationer planeringspar att använda "nära vetenskapliga" och folkmetoder, som kalendern för framtida barns kön, de gamla japanska och kinesiska fertilitetsborden, metoden för blodförnyelse , en speciell diet för en pojke eller en flicka och andra upp till slutet är inte jordad metodik. Alla dessa metoder är väldigt relativa, men de har ändå sina anhängare.

Låt oss överväga de grundläggande principerna och egenskaperna hos vissa av deras arbete.

Graviditet och barnplaneringskalender

Många framtida mammor och pappor använder en särskild kalender när du planerar en graviditet, vilket gör att du kan bestämma barnets kön vid datumet för uppfattningen. Metoden bygger på karaktären hos kvinnlig och manlig fysiologi, faktorer som menstruationsdagar, ägglossning, frekvens av sexuella kontakter och mycket mer beaktas. Detta är en av de kända metoderna, som har en vetenskaplig bakgrund.

Alla vet att uppfattningen är en komplex process med flera nivåer som föregås av frisättningen av den kvinnliga sexuella cellen (ägglossningen) och inmatningen av spermatozoa, bärare av könsgenen, in i slidan. Manliga gameter med Y-kromosomen, som är ansvarig för pojkens födelse, är mer mobila men mindre livskraftiga, så de dör snabbt i den sura miljön hos den kvinnliga reproduktiva sektionen. Bärare av X-kromosomen, som ansvarar för födelsen av en tjej, tvärtom kan vara tillräckligt långa i vagina. Med tanke på ovanstående föreslår slutsatsen att den viktigaste faktorn, från vilken det framtida barnets kön kommer att bero, är datumet för det ödesdigra samlaget. Mer exakt: före eller efter ägglossningen inträffade intimitet. I det fall när sex var några dagar innan ägget släpptes är det troligt att tjejen kommer att födas och vice versa på dagen för ägglossningen och senare ökar chansen att Y-kromosombärare först når sitt välskötta mål.

Det är därför par som planerar att tänka sig ett barn av ett visst kön och förlita sig på graviditetskalendern, måste du veta datumet för ägglossningen.

Japanese Child Conception Calendar

Beundrare av forntida japanska visdom kommer förmodligen att vara intresserade av en annan metod för att bestämma ett framtida barns kön med hjälp av en kalender, det här är det så kallade japanska bordet (mer exakt två tabeller). Denna metod bygger på det japanska folket i den dolda betydelsen och betydelsen av födelsedatum för en person och dess grundläggande roll i var och en av oss. Astrologisk kunskap och studien av horoskop togs också i beaktande vid sammanställningen av tabellerna. Numera kan alla använda den japanska konceptets koncept. I den första delen bestäms ett specialnummer vid korsningen av månaderna för föräldrarnas födelse. I tabellens andra del jämförs den erhållna siffran med datumet för den påstådda eller redan avslutade uppfattningen. Som ett resultat bestäms det ofödda barnets kön. Såvitt denna metod kan anses vara tillförlitlig, bestämmer varje par sig individuellt.

Kinesisk kalender av uppfattningen om ett barns kön

Inte mindre populärt är det så kallade kinesiska bordet, som har erfarenhet och kunskap om mer än en generation. Med hennes hjälp lyckades många par att förutsäga barnets kön redan innan de befruktades. Dessutom är det kinesiska bordet lätt att använda. Å ena sidan anges antalet helår på moderen vid tidpunkten för befruktningen, å andra sidan - den månad då planen är planerad, vid korsningen av dessa två värden bestäms det framtida barnets kön. Vad är kärnan i denna teknik är inte helt förstådd, vissa föreslår att metoden är baserad på månskalendern, andra hävdar att systemet inte är något annat än resultatet av många års forskning om att upprätta en koppling mellan moderens ålder och månadens uppfattning.

Men glöm inte att förutsägelserna av de japanska och kinesiska tabellerna kan misstolkas, för i våra länder kan numreringen av månaderna och moderns ålder, som tar räkningen direkt från uppfattningen och inte från födseln, skilja sig.