Lin gröt för viktminskning

Alla som försöker gå ner i vikt lär sig förr eller senare om den viktiga roll som en växt som lin kan spela i detta avseende. Fröet gör att du kan rengöra mag och tarmar, normalisera matsmältningen, ta bort toxiner och toxiner. Uppräkna meriterna kan vara oändliga. Tänk på vad gröt av linfrö kommer att ge oss.

Linfrögröt: förmån

Reasoning om användningen av linfrö gröt är det värt att vända sig till linfröets sammansättning, varifrån den är beredd. Denna fantastiska produkt innehåller en stor mängd användbara omega-3-fettsyror, vilket accelererar ämnesomsättningen. Dessutom är kompositionen mycket användbar för digestion av fibrer och muskelprotein.

Om överskjutande vikt orsakas av undernäring, saktar metabolism eller stillasittande livsstil - linflingor för viktminskning kommer oundvikligen att hjälpa till med att återställa figuren!

Kaloriinnehållet av linfrögröt

Liksom alla spannmål har linfrögröt för viktminskning ett högt kaloriinnehåll - ca 312 kalorier per 100 gram. På grund av svullnad i vatten minskar kaloriinnehållet dock ca 2-3 gånger.

Linfrögröt: recept

  1. Det finns inget svårt att laga linfrögröt. Det enklaste sättet är att köpa ett koncentrat från ett apotek eller hälsokostaffär och blanda det med vatten enligt instruktionerna. På samma sätt görs gröt gjord av linmjöl, det måste hällas med vatten och omröras. Det är lämpligt att ersätta vattnet med kefir.
  2. En halv kopp linfrö på kvällen fyller med varmt vatten, täcker och sätts på en varm plats. På morgonen kapa gröt med en mixer. För smak kan du lägga till några gröna eller citronsaft.
  3. Linfrögröt med vetegroddar är förberedd på samma sätt, endast i slutet groda vete korn. De kan köpas färdiga eller odlas mest på bara en dag. Från denna gröt blir ännu mer användbar och välsmakande.

Byt linfrögröt med frukost och middag, och till lunch, äta soppa. Ha ett mellanmål med grönsaker och frukter. Detta tillvägagångssätt för näring kommer att ge dig möjlighet att gå ner i vikt i en ganska snabb takt.

Glöm inte om behovet av att observera ett rimligt tillvägagångssätt, äta inte alltför stora mängder godis och frukt, och din vikt kommer att minska till det optimala i en ganska snabb takt. Efter att ha uppnått de nödvändiga resultaten, äta på en balanserad diet i minst en månad, och det är bättre att följa principerna om hälsosam näring genom livet.