Flytta barnet när man kämpar?

Barnets wiggling är en viktig indikator på fostrets hälsa. Några veckor före den kommande födelsen visar barnet mindre och mindre rörelseaktivitet .

Anledningen är att fostret växer ganska stort i storlek, men utrymmet förblir detsamma. Detta minskar möjligheten till vanliga manövrer i den mysiga mammas mage. Samtidigt förvärvar tremor större kraft och blir mer påtagliga.

Om barnet plötsligt har lugnat sig - sannolikt är timmen av sorter redan nära och det är nödvändigt att börja samla i ett moderskap hem.

Flytta barnet när man kämpar?

Ja. Födseln är ett bra och seriöst test, inte bara för den framtida mamman, men hennes smulor. När allt kommer omkring är ett barn inte en passiv observatör av förlossning, utan en direkt medbrottsling i processen.

Barnets aktivitet under förlossningen är en mycket viktig del av deras framgångsrika upplösning. Om barnet rör sig medan man kämpar, underlättar det och påskyndar arbetsaktiviteten.

Varför flyttar barnet under arbete?

En frisk barn gör allt för att hjälpa sin mamma att ta honom till ljuset. I detta fall assisteras han av medfödda reflexer.

En av de viktigaste och väsentligt viktiga reflektionerna i den första månaden av livet av smulor är förmågan att driva sig bort från stödet. Därför, när kontrakterna börjar, flyttar barnet aktivt, vilar mot bäckenbotten med huvudet och kämpar med all sin kraft från botten av livmodern.

Mår mamman hur barnet flyttar före och under matcherna? Födseln är en stor stress för varje kvinna. På grund av sin ömhet är sammandragningar känslig Därför är barnets rörelser som regel inte märkbara för den framtida mamman.

Flytta barnet mellan sammandragningar?

Samtidigt ökar hans aktivitet på grund av det obehag som han upplever om ett barn upplever brist på syre ( fosterhypoxi ). Detta kan leda till att barnet kan röra sig i intervallen mellan sammandragningar. Så fort mamma känner till den ökade aktiviteten av smulor - Informera genast läkaren omedelbart för att vidta åtgärder och skydda fostret.

Om barnet inte rör sig mellan sammandragningar, sker födelsen säkert. När allt kommer omkring behöver barnet, liksom mamman, också ackumulera styrka.

Var känslig och uppmärksam på dig själv och dina känslor på kvällen och under födseln. Trafikcrumbs - en viktig indikator för bildandet av en allmän bild av arbetskraften.

Och kom alltid ihåg att huvudgarantin för det efterlängtade barnets framgångsrika utseende är den positiva och optimistiska stämningen hos framtida mamma.