Manikyr för det nya året 2017

Om du tror på tecknen kommer det nya året 2017 att bli framgångsrikt om du träffar honom omgiven av ljusa saker som hans symbol är så förtjust i - Fire Red Rooster. Förutom husets dekoration bör du oroa sig för en vacker outfit, lämpligt hår, smink och naturligtvis en manikyr som gör bilden komplett. Vacker mode manikyr för New Year 2017 Rooster kommer att överraska med ett överflöd av tematiska ritningar, dekorelement och avsiktlig fling. Men det borde inte motsäga stilen, formen och färgerna på de hetaste trenderna inom nagelindustrin. Låt oss försöka lista ut vilken typ av manikyr som ska göras för det nya året 2017, så att det uppfyller dessa krav.

Nuvarande färgområde för manikyr

Bland alla trender till symbolisk spikdesign finns alltid en plats. De mest populära manikyrfärgerna för nyåret 2017 hänvisar till den röda paletten. Denna färg gör det möjligt för kvinnor att se attraktiva oavsett form av naglar, klädstil och ålder. Röd manikyr för nyttår 2017 innehåller sådana nyanser som scarlet, burgundy, lila, crimson och jämn tegelsten. Men vi får inte glömma att i 2017 matchar mode färgen på nagellack och läppstift. Om valet stoppas på den röda manikyren, ska läpparna också vara röda!

Men få inte hängt på den röda skalan, som i princip är ganska specifik. Fire Rooster kommer gynnsamt att behandla andra ljusa färger som perfekt kompletterar den festliga bilden. Årets symbol gillar inte bara aktiva, färgstarka, färgorienterade nyanser, men också ett gamma, vilket indikerar en känsla av stil, förmågan att uppskatta lyx. För att inte överdriva det med ljusstyrka är det inte nödvändigt att göra manikyr, där det finns mer än två mättade nyanser. Vilken färg skulle väljas, manikyr för nyåret 2017 borde vara snyggt! Men de animalistiska tryckerierna , som är i trend idag, på nyårsafton bör sägas "nej", eftersom kattens familj för rosten är farlig.

Nyttårs ritningar och mönster

Det är svårt att argumentera med det faktum att en vanlig jacka inte är den bästa manikyren för det nya året 2017. Naturligtvis tar han inte elegans, men jackans ljusstyrka är inte tillräckligt. För att fira en av de roligaste helgdagarna är det bättre att välja en original design med ritningar. Den gnistrande lösningen är ritningen av en cockerel på en eller alla naglarna. Inte varje mästare kan dra denna fågel. Särskilda limslidare kommer att rädda. Denna manikyr kan göras hemma. Det är nog att applicera en bakgrundslak, fäst en glidare och täcka spikplattan med en genomskinlig lackfixare. Dessutom är det inte nödvändigt att skildra hela hane. Tillräcklig och vältalig ledtråd i form av en fjäder, en karakteristisk tass med klor, en ljus svans.

Inte alla tjejer gillar dessa experiment. Teckningar i form av julklapp, snöflingor, julgranar, stjärnor, som traditionellt används i nagelkonsten under nyårssemestern, passar perfekt in i manikyret.

Bestämd med nagelens festliga design, glöm inte om praktiken. Den vanliga lacken kommer att spricka om några dagar. Eftersom nyårssemestern senar inte mindre än två veckor är det meningslöst att inte göra en traditionell manikyr, men att täcka naglarna med gellack. För det första expanderar denna beläggning möjligheterna för nyl-design, och för det andra behöver inte uppdatering och korrigering i två till tre veckor.