Manicure ombre

Under de senaste moderna säsongerna har den så kallade ombrémanikyran blivit mycket populär, vilket är idealiskt för att skapa både snygga vardagliga och ljusa spektakulära bilder. För att göra en manikyr i stil med en ombre, måste du applicera flera nagelsorter på naglarna, suddiga gränsen mellan dem och därigenom skapa en jämn gradient.

Typer manikyr med effekten av ombre

Mycket vacker manicure ombre kan delas in i fyra olika typer:

  1. Den första versionen av manikyren innebär att du får en smidig övergång från en ljusare nyansfärg till en mörkare på varje nagel. Denna design av naglar är den mest populära, eftersom det är lättast att göra själv utan att tillgripa hjälp av en professionell.
  2. För den andra typen av manikyr ska ombre använda två nyanser av lack, kontrasterande med varandra. En sådan manikyr ser mest effektiva ut med ljusa färger med en neon effekt .
  3. Den tredje typen av fashionabla manicure ombre är tillämpningen av mångfärgade glatta gradienter på naglarna. Att skapa en sådan manikyr kräver närvaro av viss kompetens och erfarenhet, så att det inte är möjligt för varje tjej att upprepa denna mödosamma process hemma.
  4. Den fjärde typen av denna typ av manikyr är den sista och föreslår att man trycker på naglarna fem nyanser av samma ton, men olika mättnad, från småfingeren och upp till tummen.

Hur man gör ombre manikyr?

Det enklaste sättet att göra manikyr i stil med en ombre av den fjärde typen är lättast hemma, för att du bara behöver sminka varje spik med olika nyanser av lack och inte förvirra sin sekvens, flytta från det ljusaste till det mörkaste.

Tekniken för den första och andra typen av manikyr innebär att man använder en jämn, jämn yta för att blanda lacken av två nyanser, "blotting" den resulterande plasmen med en vanlig svamp eller tvättduk och sedan applicera det utsmyckade mönstret på nageln, som tidigare har målats med en lack av basskärmen.

Den tredje versionen av manicure ombre hemma görs exakt samma, men det är inte så lätt att uppnå detta, eftersom förfarandet är ganska komplicerat och tråkigt.

Fransk manicure ombre

En av de mest eleganta alternativen för manicure ombre är en fransk manikyr med mjuka "pulver" nyanser. Den klassiska versionen av en jacka med användning av ombreteknik är bäst när nageln i en blekrosa eller beige-rosa nyans smidig rinner in i den vita spetsen.

För att göra en fransk manikyr i stil med en ombre måste du först ta hand om att skapa en spikdesign med en smidig övergång av anspråkslösa nyanser av medelintensitet. Om manikyr är dekorerad med strass, små blommor och andra liknande element, så är det perfekt för ett bröllop eller någon annan högtidlig händelse.

Holiday sorter av manikyr ombre

För att skapa lyxiga versioner av manikyr med effekten av ombre kan du täcka dina naglar på toppen med lack med små gnistar eller applicera en liknande lack i stället för den andra nyansen, smidig utjämning av övergången till spikens kant.

Mycket ljust och ovanligt utseende lak med mångfärgade glittrande gnistrar, appliceras med tekniken om ombre till nageln, täckt med en genomskinlig lack eller lack av lätta mjölkiga nyanser.

Unga tjejer är väl lämpade glada "regnbåge" -versionen av manikyren ombre, när varje spik flödar från en till en annan regnbågens färger.

Välja nyanser av lack för att skapa manikyr i stil med ombre, du bör undvika för ljusa, mörka eller irriterande toner, föredrar dem en mer mild och ljus färger, vilket är tydligt synlig gradient.