Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti varumärket är ett världsberömt varumärke som har producerat kvalitet och original italienskt skor, kläder och accessoarer i mer än 15 år. Varje ny samling av varumärket representerar alltid intressanta fynd, en oändlig fantasi och nya upptäckter.

Historia av det italienska varumärket

När designern Giuseppe Zanotti bestämde sig för att starta eget företag 1995 skapade han varumärket Giuseppe Zanotti Design. Framdriften till skapandet av ett sådant originalt varumärke var designerens skenbara ambitioner, för att han ville skapa och skapa originella skor utan några begränsningar. Skaparens främsta önskan var att hans skapelser gladde varje kvinna och tjej, oavsett preferenser, åldersskillnader och aktiviteter. Det visade sig så bra som möjligt. Vid denna tidpunkt presenteras hans kollektion av kvinnors skor mer än i 50 varumärkesbutiker, som är nästan över hela världen. För att följa alla moderna marknadstrender representerar varumärket tillfredsställande sina produkter på World Wide Web. Connoisseurs av frihet, bekvämlighet, självuttryck och, naturligtvis, kvalitet har möjlighet att köpa något som passar i Giuseppe Zanotti butik.

Vad är hemligheten för varumärkets stora framgång? På många sätt består det i mästarens talangfulla arbete. Varje kollektion av damskor Giuseppe Zanotti kännetecknas av en fantastisk och oväntad kombination av olika texturer, material och färger. Sådana extraordinära experiment med att kombinera motsägelsefulla modeller och stilar har redan utvärderats av tusentals kvinnor av mode över hela världen.

Giuseppe Zanotti vår-sommar 2013

Märket Giuseppe Zanotti år 2013 presenterade sin nya vår-sommarsamling av skor. Den kombinerar organiskt chockerande och klassiskt, samlingen innehåller sexiga och djärva, djärva och ursprungliga, glamorösa och ovanliga modeller. Skor från Giuseppe Zanotti är endast gjorda av högkvalitativa material - mocka, läder, naplaka, vanlig och hydrofob nubuck, lack och revet läder. När det gäller färgområdet skapas samlingen i gul, blå, röd, svart, brun, mint, lila, hallon och vit. De viktigaste trenderna som kan ses i den nya samlingen av det italienska varumärket är häl-stud, höga klackar , fransar, kedjor, metallelement, metalliserat tyg, olika komplexa konturer och mycket mer. En ny och fantastisk kollektion av skor har en stil och design, inspirerad av ett vildt, passionerat och varmt Afrika. För designern har Afrika blivit en sann utföringsform av ljusa färger, symbolik och oändlig energi. Trots det faktum att den afrikanska kontinenten har många rika nyanser, i vår och sommar samling av Giuseppe Zanotti skor i år överväger vita och svarta färger. Väskor, kopplingar, snickers och sandaler från Giuseppe Zanotti blir verkliga konstverk tack vare afrikansk kultur, etno-motiv och den spännande musiken på denna kontinent. Dess egen stil skapar en kombination av läder, mocka, matt och lacktexturer, och metalldelarna som används i inredningen av modellerna liknar brådskande flammor. När det gäller snickers, blev denna säsong ännu mer levande, eftersom de var dekorerade med blixtnedslag, spikar, metallelement och förtrollande kombination av nyanser. I den nya säsongen upptar ursprungliga tofflor platsen för redan biten kvinnlig ballett . Under den varma säsongen är sådana skor det mest bekväma och bekväma, eftersom varje modell är skapad endast av naturmaterial och tyger.