Marsala färg

Idag har modevärlden satt färgen på marsala i det första steget i "piedestalen" - en rik, universell och attraktiv vinröd nyans med bruntanteckningar. Lyx och storhet förkroppsligar kläderna och tillbehören till denna otroligt attraktiva färg, som beundrades av beundran av moderiktiga kvinnor runt om i världen, som skyndade på att dekorera sin garderob med nya nyanser av denna underbara nyans.

Lite om färgen på Marsala

Marsala kallas årets färg, som först nämndes efter modeshowet av vårens samling i år. Ledande designers visade i sina samlingar ett riktigt virtuosiskt spel med denna ton. Det kombinerar inte bara harmonisk med en bred palett av andra nyanser, men dess självständiga närvaro i bilden av en sann dam verkar fascinerande. Om vi ​​pratar om kombinationer och om den färg som marsalafärgen kombineras med, bör kombinationen av denna nyans med alla neutrala och pastellfärger , såväl som grå, guld, turkos, grön och blå, betraktas som den bästa.

Färgen på marsala i kläder, enligt modeexperter, bör hänföras till universell. Saken är att dess utbud av färger täcker ett tillräckligt stort utbud av färger: från rödbrun till burgund och till och med rubin. På hösten kommer den här skuggan att väljas av flickan från mängden. På vintern kommer halsduken och locket på vinets rika ädelton att passa perfekt in i bilden med någon variant av ytterkläderna och i den varma våren och heta sommaren ser den unga damen i en lång passande marsala klänning ut som en riktig Hollywood-diva.

Kombinationer i kläder med färg på en marsala

Efter att ha satt ett mål att köpa en ny nyans som har blivit en riktig hit i år kommer varje fashionista säkert att fråga sig en naturlig fråga: hur man kombinerar marsalafärgen. Lyckligtvis uppstår inte problem med att skapa en bild som möter alla, även de mest förspända krav på stil och harmoni, för fashionistas. Det viktigaste som präglas av marsala är trots allt universalitet.

Så, överväga att kombinationen av Marsala-färgen följer, baserat på var exakt det är närvarande:

  1. Kjolen och byxorna kommer harmoniskt att kombineras med en lugn topp - vit, beige, mint, blå blus eller turtleneck.
  2. Klänningen i Marsala-skuggan behöver inga tillägg, förutom i de diskreta tillbehören och en liten elegant handväska.
  3. Hårfärgen på marsala kommer att föredras, kanske bara av vågiga tjejer, som lätt går till några okonventionella experiment och djärva bilder. Tillsammans med en ljus makeupbild av den här unga damen kommer det att bli speciellt spektakulärt.
  4. Manikyrfärg av marsala med "deltagande" av matt eller glansig lack kommer effektivt att se på naglar av vilken längd och form som helst.
  5. Marsala påsar av olika former, mönster och storlekar kommer att göra en bild komplett och komplett. Utsökt rektangulär koppling är idealisk för en affärsdame i en strikt byxa och en tredimensionell väska kommer att vara ett utmärkt tillskott till hösten bilden, där det finns smala jeans, en voluminöst stickad tröja och en läderjacka.
  6. Tillbehör i färgen på marsala tillåter flickan att visa sin livliga personlighet. Band, halsdukar, halsband, örhängen och armband i denna nyans kommer att bli riktiga rosiner av glamorösa och snygga bilder av äkta damer, förbi som ingen modetrend passerar.