Ansiktsmassagerare för rynkor

Ingenting kan så svika en kvinna, än utseendet på de första rynkorna. Modern kosmetologi erbjuder många metoder för att bekämpa denna sveda, den mest effektiva som var och förblir massage. Men om du inte har råd att gå till kosmetiska salonger för detta ändamål, kan hemmassage göras av alla. Och för att uppnå maximal effekt och rädda ansiktet från rynkor på kortast tid kommer det att hjälpa en speciell massageapparat.

Hur väljer man en massageapparat i ansiktet?

Till massören skadade inte ansiktets känsliga hud och blev till henne en riktig frälsning och en trogen allierad i bevarande av ungdomar innan man köpte det skulle det inte vara överflödigt att besöka en kosmetolog. Experten hjälper till att bestämma vilken typ av hud som kommer att ge användbara rekommendationer för att välja enheten. Och innan det här slår ut, kommer typerna av massageapparater till ansiktet att hjälpa tips:

  1. Borstmassagerare i ansiktet kommer att vara en oumbärlig assistent vid dagliga hygienprocedurer. Med hjälp kan du enkelt bli av med de kåta hudpartiklarna och hålla huden tonad.
  2. Roller massager är ett enkelt, men samtidigt mycket effektivt sätt att strama ansiktet ovalt och bli av med små rynkor. En sådan massager för ansiktet kan vara gjord av olika material och vara plast, trä och jade.
  3. Vakuummassagerare - mycket effektiv, men ganska tvetydig när det gäller hälsa, enheten. Det har många kontraindikationer, inklusive vener, utslag och inflammation.
  4. Ultraljudsmassagerare - lyckas med framgången med att minska hudtonen genom att påverka den med vågor av en viss frekvens. Under deras verkan verkar hudceller dansa, krympa och avkläcka, vilket leder till en generell förbättring av hennes tillstånd.
  5. Infraröd massager för ansiktet - används främst för den känsliga och känsliga huden runt ögonen. Ofta är det färdigt med olika munstycken, som utökar användningsområdet (nacke, décolletage, etc.).