Kylskåpslås

Oavsett hur roligt det kan låta finns det situationer i livet när det bara behövs för att låsa på kylskåpet . Oftast uppstår problemet med att skydda kylskåpet från intrång i kommunala lägenheter eller i hus där det finns små men väldigt nyfikna barn. Vilken sorts slott kan rädda kylskåpet från grannar från barn, barn och bli också en lojal allierad i kampen mot sig själv för en tunn midja? Alla möjliga alternativ kommer att diskuteras i vår artikel.

Kylskåpslås från grannar

Det mest tillförlitliga sättet att skydda sin egendom i en gemensam lägenhet var, är och kommer att bli ett vanligt hänglås. För att utrusta ett kylskåp med ett sådant lås är det nödvändigt att skruva öronen mot dörren, sanda den och försiktigt måla den. Men du kommer definitivt att vara säker på att "gränsen ligger på slottet, och nyckeln är i fickan."

Elektroniskt lås på kylskåpet

I vår tid av tekniska framsteg har problemet med att skydda kylskåpet inte lämnats utan en högteknologisk lösning. För närvarande finns det redan flera typer av elektroniska lås på kylskåpet. Till exempel ett lås på kylskåpet med en kod. För att kylskåpet med kombinationslås ska öppna sina dörrar nådigt är det nödvändigt att ge rätt svar på frågan som slottet föreslår. Om svaret har angetts korrekt - kylskåpet öppnas, och vid fel kommer en ny fråga att genereras. En annan typ av elektroniskt lås - ett lås på kylskåpet med en timer. Ett sådant lås är användbart mer sannolikt för dem som inte kan bli vana med att gorga sig på natten. Mirakelanordningen fungerar så här: i ett visst tidsintervall, till exempel från sju på kvällen till sju på morgonen, är kylskåpet "placerat under larm". Eventuella försök att öppna det kommer att åtföljas av högt obehagliga ljud.

Chillerlås för barn

Som ni vet finns det ingen sådan plats i en lägenhet där ett år gammalt barn, som är hungrig för kunskap om omvärlden, inte skulle ha nått. Och om skåp och byråer fortfarande kan skyddas genom att sätta ihop sina dörrar med olika strängar, kommer ett sådant fokus inte att passera med kylskåpet. Därför är den enda lösningen att köpa ett speciellt lås som blockerar kylskåpens dörrar. Denna enkla enhet består av två delar, varav den ena är fäst vid kylväggens sidovägg och den andra är på dörren och håller kylskyddsdörren ordentligt stängd. Ett barn med sådant skydd ensam kan inte klara sig och snabbt förlora något intresse i kylskåpet. Vuxen kommer lätt att öppna låsningsmekanismen om det behövs.