Infraröd torktumlare för grönsaker och frukter

När skördssäsongen är rätt tänker många sommarinvånare allvarligt på att köpa praktisk och praktisk utrustning för bearbetning av frukter och grönsaker, för ibland är de så många att även kapslarna inte kan hålla någonting. Och torktumlare kommer till räddning - de bevarar vitaminer och värdefulla spårämnen, liksom smak, färg och arom av odlade livsmedel.

Infraröd torktumlare för grönsaker

Infraröd torktumlare för grönsaker och frukter är det mest framgångsrika valet. Luften i dem upphettas med infraröda lampor för frukttorkar, och inte med en tenon. Överskottsfuktighet förångas samtidigt, grönsaker och frukter torkas väldigt snabbt med bevarande av fördelar och attraktivt utseende.

När du köper en sådan användbar enhet måste du vara uppmärksam på vissa parametrar, och först och främst - på dess tekniska egenskaper.

En mycket viktig egenskap är arbetskraften. Från denna indikator beror på hur mycket tid i tid grönsaker och frukter kommer att torkas och hur mycket el ska du spendera. Minsta effekt för torken är 350W.

Också viktigt är storleken på enheten, liksom antalet fack (brickor). Av denna faktor beror antalet samtidigt torkade grönsaker och frukter. Den optimala mängden för hushållsbruk är 5 brickor. Mindre är osannolikt att passa dig, modeller på 2-3 facken tycker inte om speciell efterfrågan.

Också, när du väljer, var uppmärksam på materialets kvalitet. En infraröd torktumlare för frukt är vanligtvis gjord av plast med metallpallar. Om brickorna är gjorda av plast är det inte särskilt praktiskt, eftersom grönsakerna kommer att impregneras med en specifik lukt av plast.

Berömda representanter för infraröda torkare

Denna typ av utrustning tillverkas av flera tillverkare. De vanligaste modellerna av infrarödtorkare för frukt - Corvette, Summer-2M, Summer-4. Med dem kan du enkelt ge din familj torkade plommon, äpplen , körsbär och andra frukter under hela året.