Cream för torr hud i apoteket

Torr ansiktshud hos många kvinnor är förknippad med konstant obehag. Faktum är att om du inte bryr dig om denna typ av epidermis korrekt, kommer det mycket problem med det. För att skydda dig från problem kan du köpa en speciell kräm för torr hud i apoteket. Det finns en hel del nödvändiga medel, så det kommer att bli mycket att göra.

Vilka komponenter ska finnas i kemistens grädde från ansiktshudens torrhet?

Torr hud saknar talgkörtlar. Följaktligen produceras en otillräcklig mängd fett. På grund av detta finns det en känsla av täthet, skalning, och ibland även mikroskador.

I kemistens kräm för torr hud i ansiktet måste det nödvändigtvis innehålla näringsämnen, vitaminer och fördelaktiga spårämnen:

De bästa krämerna för mycket torr hud i apoteket:

  1. Fuktkräm Papaya Fuktkräm Koreansk tillverkare Skin House är en överkomlig prisklass. Men botemedlet är mycket effektivt. Förutom fuktgivande mjukar det och lugnar huden.
  2. Clarins HydraQuench Rich och HydraQuench krämer är utformade för att återställa epidermis naturliga vattenbalans. De stramar huden och håller elasticiteten längre. Arbete betyder att du börjar omedelbart. Effekten av deras användning fortsätter under hela dagen.
  3. Krämen från torrheten av huden Decubal säljs inte i alla apotek, men det fungerar bara bra. Detta är en intensiv dansk matberedning, utformad speciellt för mycket torr hud. Krämen är tjock nog, men när den appliceras på huden visar det sig att den har en mjuk struktur och absorberas mycket snabbt.
  4. Regenereringskräm från Sentio luktar fint och jämnt sprider sig över huden. Parallellt med det kan du inte använd särskilda fuktgivare och andra extra medel.
  5. Biotherm Aquasource innehåller ett stort antal aminosyror och biolipider i en mild kemiker. De bidrar till den tidiga penetrering av vätska i cellerna i epidermis och för att hålla den där. Denna produkt är utmärkt för användning som sminkbas .
  6. Cremen av La Roche-Posay Hydreane Riche utvecklades för särskilt känslig hud. Applicera på ansikte, nacke och décolletagezon kan det vara på morgonen och på kvällen. Medlet har en specifik lukt, men det fungerar effektivt.