Kate Moss hoppade ur kakan och sjöng på Mert Alas födelsedag

Maitre-bilder Mert Alas, som nyligen firade sin 47-årsdag, kommer att minnas denna födelsedag för alltid. Kate Moss kom inte bara för att gratulera modefotografen med namndagen och hoppade ut ur kakan, hon sjöng Grattis på födelsedagen för honom.

Stjärngäster

På måndagskväll samarbetar Mert Alas talrika vänner, som i en duett med Marcus Piggott samarbetar med modetidningar, varumärken och arbetar med kändisar, samlade på Mayfairs lyxiga nattklubb i London för att fira hans födelsedag. Bland de kända skönheterna som kom till festen var Natalia Vodyanova, Lindsay Lohan, Natasha Poli, Alice Dallal, Dautzen Cruz, Naomi Campbell, Lupita Niongo och andra.

Mert Alas
Kate Moss och Mert Alas
Dautzen Krous
Mert Alas och Lindsay Lohan
Natalya Vodyanova
Alice Dellal

44-årige Kate Moss, som är associerad med många års vänskap med Murth, kom också att personligen gratulera honom. På den övre modellen, som var väsentligt uppbyggd av den månatliga detoxbanan, fanns det en tätt passande midi-klänning, prydnad med ljust broderi från paljetter. Glamorös bild kompletterades med öppna guld sandaler med klackar och koppling. Hon kastade en päls över axlarna.

Kate Moss på födelsedagen till fotografen Murt Alas

Grattis till själen

Vid kvällens klimax, när det var dags för födelsedagskakan, gick Moss omärkligt bakom kulisserna för att förbereda en stående överraskning. Supermodellen hoppade ur kakan och satt på kanten av en kartongkonstruktion, utförde den traditionella Grattis på födelsedagen.

Läs också

För Alas var skit från Kate en fullständig överraskning. Kanske är hennes sångdata inte idealisk, men för själsfullhet och kreativitet har publiken tilldelat begynnelsessångaren en stormig applåder och applåder.

Publicering från Mert Alas (@mertalas)